Zanimljivosti

SOFIJA VERGARA POKIDALA U KOŽNOM KORSETU, FANOVIMA PALE VILICE: "Ti si ostvarenje svih naluđih muških snova!" (FOTO)

Pljušte komplimenti na račun čuvene glumice koja se nedavno razvela od kolege.

24.10.2023 19:05

SOFIJA VERGARA POKIDALA U KOŽNOM KORSETU, FANOVIMA PALE VILICE: "Ti si ostvarenje svih naluđih muških snova!" (FOTO)
shutterstock.com

Holivudska glumica kolumbijskog porekla Sofija Vergara (51) iako je zagazila u šestu deceniju izgleda kao da je pronašla eliksir mladosti. Iako se očekivalo da će posle razvoda od kolege Džoa Manganijela (45) pasti u očajanje ona izgleda rekolo bi se boolje nego ikad. 

Sofija je po okončanju braka otputovala sa prijateljicama, a primetno je da na društvenim mrežama češće objavljuje fotografije od kojih su neke prilično provokativne. N aposlednjoj objavi ona je nosila diptrijske naočare koje su samo još više istakle njen se*sipil.  

 

 

Glumica je objavila fotografiju na kojoj je u crnoj kožnoj korset haljini. Gornji deo je bez bretela, a u prvom planu je njen bujni dekolte. Lepotica rasnih oblika koju mnogi nazivaju i najlešom ženom sveta, poznata je raskošnim atributima koje je dodatno naglasila. Dugu kosu boje meda koja je njen zaštitni znak pustila je da opušteno pada. Uz to je pokazala i svoju humanu stranu.

- Za svaki par ovih diptrijskih naočara, jedan par se donira za one koji nisu u mogućnosti to sebi da prište - pisalo je u opisu humanitarne Vergare.

Instagram-sofavergara-pritnscreen

Sofija Vergara sa naočarima

Objava je u rekrdnom roku postigla blizu 300.000 sviđanja na Instagramu, dok se ređala salva pohvala za izgled Kolumbijske glumice.

- Lepša si od Van Gogovog “Zvezdanog neba”!

- Profesorko, želeo bih da se prijavim za dodatnu nastavu iz engleskog, ako me primate!

- Sofija, u ovom izdanju si bukvalno ostvarenje svih najluđih muških snova.

- Vauuu, ona izgleda toliko prefinjeno i inteligentno sa naočarima, koje su samo dodale šmek njenoj lepoti!

- Sofija, ti si legenda, sve bih na svetu dao da budeš moja “šećerna mama”.

- Kombinacija se*si mame, doktorke i profesorke, žena vredna da se zbog nje i razboliš i upišeš fakultet!

- Udaj se za mene, molim te, daću ti sve!

Podsećamo, Sofija je od 1991. do 1993. bila udata za Džoa Gonzaleza, sa kojim ima sina Manola Gonzaleza Ripola Vergaru. Drugi put je na ludi kamen stala 2015. godine i to upravo sa glumcem Džoom Manganijelom (45) koji je bio ludo zaljubljen u nju. Slavni par nema dece, a po okončanju braka trenutno se sudski bore kome će pripasti starataljstvo nad njihovim psom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)