Zanimljivosti

NAJPLAĆENIJU SVETSKU GLUMICU OPTUŽILI DA JE U VEZI SA SINOM! Ređaju se komentari: Kako uopšte uspevaš da je oslovljavaš sa mama? (FOTO)

Sofija Vergara, za kojom uzdišu muškarci širom sveta, pre braka sa Džoom Manganijelom imala je buran ljubavni život, a već u 19. godini se ostvarila u ulozi majke.

31.12.2022 13:30

NAJPLAĆENIJU SVETSKU GLUMICU OPTUŽILI DA JE U VEZI SA SINOM! Ređaju se komentari: Kako uopšte uspevaš da je oslovljavaš sa mama? (FOTO)
instagram-manologonzalezvergara

Sofija Vergara (50) jedna je od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice. Ma koliko delovalo da ima uspešnu karijeru u nekim od najpopularnijih američkih serija, prelepo lice i neverovatno telo, i to početkom 6. decenije, njen ljubavni život pre sadašnjeg supruga, Džoa Manganijela, nimalo nije bio bajkovit. Lepa Kolumbijka je sa 19 godina stupila u brak sa srednjoškolskom ljubavlju, Džoom Gonzaleson, i sa njim je dobila sina Manola. Sofija se tako sa 19 godina već ostvaraila u ulozi majke, a decenijama kasnije potvrdiće da je promenila mnoge uloge, ali da joj je majčinska ipak najlepša.

Sofija je poznata po tome što se često zabavljala sa lošim momcima, od kojih su mnogi bili na rubu zakona. Sa prvim suprugom Džoom bila je u braku od 1991. do 1993. godine, a nakon razvoda, ostavši samohrana majka, ušla je u vezu sa Krisom Pacielom, članom bande. Kris je 2000. godine bio uhapšen zbog ubistva, a zaljubljena Vergara se vodila mišlju da proda kuću da bi mu platila kauciju od 15 miliona dolara.

Srećom po nju, ta veza nije potrajala. Posle Paciela koji je ležao u zatvoru zbog ubistva, otpočela je vezu sa kolumbijskim kraljem droge, Andresom Lopezom, a zatim se 2012. godine verila sa Nikom Loebom. Sreću je upoznala tek 2014. godine kada se udala za Manganijela, glumca za kojim uzdišu mnoge, a koji je dugo godina bio platonski zaljubljen upravo u Vergaru.

Ipak, najinteresantnije od svega je što se u međuvremenu Sofija na mnogim događajima pojavljivala sa sinom Manolom, pa su mediji širom sveta pogrešno prenosili da je u vezi sa mlađim muškarcem. Na kraju se ispostavilo da joj je on sin.

Manolo Gonzales Vergara ima 31 godinu, on je glumac i reditelj, a radio je filmove “Waking up” i “Post-mortem”. Mnogi nisu mogli a da ne primete da je izrastao u veoma atraktivnog mladića, koji je pokupio najbolje od majke, ali i oca sa kojim je u kontaktu. Ipak o njegovom ljubavnom životu se ne zna mnogo. 

Manolo redovno na Instagramu objavljuje fotografije sa slavnom mamom, za koje konstantno dobija salve pohvala.

- Imaš najlepšu mamu na svetu! -

- Ne mogu da verujem da ti je Vergara mama! -

- Srećniče jedan -

- Menjao bih se na jedan jedini dan sa tobom -

- Kako je uopšte, oslovljavaš, sa mama?! -

- Divna porodica - 

- Vidi se na koga je Manolo lep - samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)