Zanimljivosti

"NAJDIVNIJA ŽENO, VOLEO BIH DA SI SAMO MOJA": Nina Radulović u Grčkoj dobila bračnu ponudu! (FOTO+VIDEO)

Atraktivna voditeljka uživa na odmoru odakle je pozirala u bikiniju, a pratioci nisu znali u šta pre da gledaju!

08.08.2023 18:00

"NAJDIVNIJA ŽENO, VOLEO BIH DA SI SAMO MOJA": Nina Radulović u Grčkoj dobila bračnu ponudu! (FOTO+VIDEO)
instagram-nina_radulovic_official/

Voditeljka  emisije “Srcem kroz ravnicuNina Radulović (37) jedna je od najzgodnijih i najlepših dama sa domaće javne scene. Ona je takođe jedna od glavnih “krivaca” što je emisija u kojoj se obilaze lepote Srbije toliko gledana, a mnogi njeni pratioci su se složili da je upravo Radulovićeva jedna od lepota naše zemlje. Da to nije nimalo slučajno voditeljka potvrđuje čestim objavama na društvenim mrežama.

Bivša supruga glumca Branislava Lečića pleni šarmom i harizmom gde god da se pojavi. Ona je trenutno u Grčkoj odakle, s vremena na vreme pratioce, kojih broji 186.000, počasti ponekom fotografijom. Poslednja u nizu njenih objava izazvala je posebnu pažnju, a zgodna voditeljka je na njoj u ružičastom bikiniju.

Nina stoji na obali i pozira u dvodelnom kupaćem kostimu koji je gore u vidu topa, a preko svega obukla je lanenu košulju dugih rukava koja je iste nijanse pastelno-roze boje kao i kupaći. Košulju je vezala u struku, dok se opredelila i za papuče u roze boji i veliku crno-belu torbu za plažu. 

 Fotografije je pratio i video snimak, na kome Nina šeta uz obalu, a onda se okreće. Košulju je tom prilikom nosila raskopčanu, ali ju je pridržavala uz telo, a rukom je pokazivala obalu. Osmeh je i dalje njen zaštitni znak, a objava je u trenu "zapalila" društvene mreže.

Brojni komentari su bili u vidu salve pohvala, ali prisutne su uvek i reakcije pripadnika jačeg pola, koji svaku priliku koriste da bi lepoj voditeljki izjavili ljubav.

- Prelepa Nina, volim te!

- Najdivnija žena, voleo bih da je samo moja!

- Predivna!

- Uvek i na svakom mestu prava dama!

- Kakve noge!

- Najduže i najlepše noge Srbije!

- Najlepša voditeljka.

- Raj za oči.

- Anđeo.

- Boginja lepote.

- Jednom rečju savršena žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)