Zanimljivosti

JELISAVETA ORAŠANIN DOMINIRALA NA ROĐENDANU PRIJATELJICE: Šlic do kuka, noge u prvom planu i dilema da li je nosila veš ili ne ispod smele kreacije! (FOTO+VIDEO)

Glumica je malo šta prepustila mašti na volju, komentari samo pljušte.

01.08.2023 18:00

JELISAVETA ORAŠANIN DOMINIRALA NA ROĐENDANU PRIJATELJICE: Šlic do kuka, noge u prvom planu i dilema da li je nosila veš ili ne ispod smele kreacije! (FOTO+VIDEO)
Printscreen Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (34) nedavno se vratila u Srbiju sa porodicom, pošto je njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom. Ona je prethodnih nekoliko godina živela u Bolonji, Italiji, gde se posvetila odgajanju dece, ćerke Petre i sina Bogdana.

Povratak u Beograd bio je prilika da se više druži sa prijateljima. Poznata glumica postavila je na društvene mreže fotografiju sa proslave rođendana prijateljice. Za ovu priliku ona je odabrala zanimljivu kreaciju koja je malo šta ostavila mašti na volji. 

Jelisaveta je obukla braon suknju ispod kolena ali sa šlicem bukvalno do kuka. U prvom planu su njene duge, vitkne noge, ali i dilema da li je ispod ove kreacije nosila donji veš ili ne. 

Suknju je upotpunila sa belim topom i sandalama u istoj braon nijansi. Kratak top otkrivao je deo stomaka, dok je opušteno pozirala sa prijateljicama pored bazena. 

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca.

- Vrele devojke.

- Šta vi znate, pa tako dobro izledate - što druge žene ne znaju?

- Gde se skupiste sve tako visoke i zgodne, ne znam u koju pre da gledam!

- Jelisaveta ubedljivo najlepša! - bili su neki od komentara.

Jelisaveta već godinama redovno trenira, tako da ni dve trunoće nisu ostavile traga na njenom telu. Međutim glavnu tajnu svog izgleda otkrila je ona sama. 

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine. Naravno i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - istakla je Jelisaveta za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

миле

02.08.2023 12:44

muskobanjaasta je blago receno