Zanimljivosti

BUJNO POPRSJE LEPE VODITELJE RASPALILO MAŠTU: Nina Radulović izbacila grudi u prvi plan, komentari se samo nižu (FOTO)

Polemisalo se na mrežama i da li je lepa brineta išla kod estetskog hirurga ili ne.

25.07.2023 18:00

BUJNO POPRSJE LEPE VODITELJE RASPALILO MAŠTU: Nina Radulović izbacila grudi u prvi plan, komentari se samo nižu (FOTO)
Dragan Kadić

Voditeljka  emisije “Srcem kroz ravnicu” Nina Radulović (37) često je prglašavana za jednu od najlepših lica na javnoj sceni. Na Instagramu ima 186.000 pratilaca s kojima deli detalje iz privatnog života. 

Bivša supruga glumca Branislava Lečića je jedna od najzgodnijih voditeljki koja pleni šarmom i harizmom. Ona je na društvenim mrežama podelila fotografiju u majici neobičnog kroja koja je istakla njene bujne grudi. 

To je dovelo do polemike na društvenim mrežama da li je lepa voditeljka konačno pokleknula i išla kod estetskog hirurga ili ne. 

Ogledalce, ogledalce na mom zidu… (Mirror, mirror on the wall ..) - napisala je Radulovićeva u postu uz reči iz dobro poznate bajke o Snežani i 7 patuljaka. 

Nina često ističe dekolte, ali sudeći prema njenim ranijim slikama njen dekolte je naglo nabujao, pa ne čudi što je to pobudilo sumnje da je ugradila silikone. Ona je inače pobornik prirodnog izgleda i jednom prilikom u razgovoru za medije je negirala da je ugradila silikone u grudi i time je stavila tački na svaku dalju priču na tu temu.

- Nisam ugradila silikone. To je do fotografije, stava, haljine, ali lepo je pisati o nekim lepim stvarima - rekla je svojevremeno Nina za medije.

Njeni najverniji fanovi koji do detalja analiziraju svaku njenu fotografiju smatraju da ona tačno zna kako da se slika da bi joj grudi izgledale bujnije nego što zaista jesu. Ona izbaci grudi u prvi plan i prekrsti ruke ispod njih, kojima dodatno “pogura” poprsje u prvi plan, tako da ono izgleda još vizuelno veće.

Pratioci ni ovaj put nisu štedeli reči hvale kada je raskošna lepota ove brinete u pitanju, pa je tako usledila salva pohvala za izgled. 

- Ne lajkujem, ali sam morao da napravim izuzetak. Stvarno najlepša Srpkinja!

- Gledam neki romantični film, a glavna glumica ista Nina, samo je naša lepša i slađa.

- Predivna žena, božanstvenog osmeha.

- Nina, ogledalce je u pravu, jesi najlepša!

- Mislim da sam se zaljubio, tačnije toliko te volim, molim te, udaj se za mene - bili su neki od komentara na njen post. Među reakcijama nisu izostale ni ljubavne pesme koje joj obožavaoci pišu inspirisani njenom lepotom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)