Zanimljivosti

PRATIOCI ZANEMELI ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Lepa voditeljka bacile ljude u dilemu šta ima na sebi osim sakoa i čarapa! (FOTO)

Popularna voditeljka zablistala u neobičnom izdanju najavljujući predstojeće novogodišnje praznike.

25.12.2023 18:01

PRATIOCI ZANEMELI ZBOG MARIJE VELJKOVIĆ: Lepa voditeljka bacile ljude u dilemu šta ima na sebi osim sakoa i čarapa! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje svog posla i prvatnog života često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama je uvek veliki broj saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. 

Poslednja objava privukla je veliki broj pozitivnih komentara, a to nije nimalo slučajno. Marija se uoči predstojećih praznika pojavila u elegantnom izdanju koje najbolje dočarava novogodišnju čaroliju. Ona je imala komplet u vidu sakoa i mini suknje koji je bio u srebrnoj boji sa štrasom. Sako se zakopčavao satenskom mašnom dok je suknja imala tanji crni porub. 

Voditeljka je ispod sakoa ponela crnu majicu, dok je suknju uparila sa crnim grilonkama i salonkama. Frizura joj je bila standardna, u vidu paža, dok je od šminke dominirao crveni karmin. Veljkovićeva je sedela na tabureu dok se fotografisala, a njene duge vitke noge bile su u prvom planu. Ova dama je visoka 175 cm, dok su tu i štikle koje joj dodale još koji santimetar. Iako je sedela njene noge bile su impozantno duge, dok je, kako se na prvi pogled činilo, bila samo u saoku i čarapama. Tek kada se bolje pogleda vidi se da je i tu malena suknja istog dezena, ili možda šorc. 

 

Marija je rešila da malo pomeri temu sa roditeljstva i svojih ličnih trenutaka na sferu pozitivnog razmišljanja, tačnije nešto što bi se moglo opisati kao “na koji način je najbolje da zavolimo sebe”. Upravo tako ona je nedavno najavila priču na tu temu, ali mnogo veću pažnju i od teme i njene sagovrnice koja je govorila o tome privukla je Marijina odevna kombinacija.

- Već neko vreme želim da pokrenem teme o kojima sam pomalo i pisala: Kako da volimo i prihvatimo sebe, kako da budemo srećne, kako imati svoj mikrokosmos u ovom ludilu, samopouzdanje…slobodno nastavite niz - napisala je Veljkovićeva.

 

 

Fotografija je dobila veliki broj sviđanja, dok su komentari usledili munjevitom brzinom.

- Prava si osoba za ovu temu, imaš životno iskustvo, autoritet, zvanje i znanje.

- Lepa i otmena dama.

- Jedna reč koja je opisuje je prelepa dama sa manirima. Nastavi da nam ulepšavaš dan, tačnije mesec.

- Divna osoba.

- Čarobnica!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Mikica

25.12.2023 21:46

Ala fotosop ume da sredi stvar! Ako gledate Slagalicu, kakva lepota, jeza da vas snadje kad je vidite...

миле

26.12.2023 08:01

bacila se u promet