Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ PROSLAVILA JUBILARNI ROĐENDAN U KREACIJI U KOJOJ GRUDI KIPE NA SVE STRANE: Svi se pitaju ko je misteriozni gospodin pored nje! (FOTO+VIDEO)

Voditeljka mamila sve poglede i veselila se do sitnih sati!

20.03.2024 19:11

SANJA MARINKOVIĆ PROSLAVILA JUBILARNI ROĐENDAN U KREACIJI U KOJOJ GRUDI KIPE NA SVE STRANE: Svi se pitaju ko je misteriozni gospodin pored nje! (FOTO+VIDEO)
ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Sanja Marinković, poznato TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in", nedavno je proslavila 50. rođendan. Tom prilikom izjavila je da je sreća najvažnija stvar u životu. Ona je istakla da je naučila da je važno “izgovarati želje svog srca naglas”, te da se zbog toga oseća zadovoljnije i radosnije nego ranije.

Sanja je povodom jubilarnog rođendana organizovala provod za grupu odabranih prijatelja, a mnogima nije promakao stajlnig za koji se odlučila povodom ulaska u šestu deceniju. Naime, ona se odlučila za crnu haljinu neobičnog kroja. Kreacija je bila na tanke bretele, a primetno je da voditeljka ispod nje nije ponela brusthalter.

Gornji deo haljine bio je klasičnog, ravnog kroja svedenog izreza, međutim tik ispod početka topa preko grudi usledio je trouglasti prorez. Budući da nije imala grudnjak, deo Sanjinih grudi se jasno video ispod haljine, ali izgleda da je to i bila poenta ovog modela. U donjem delu usledila je suknja A kroja koja je dosezala do ispod kolena. Sanja je autfit dopunila ogrlicom sa crnom ružom, koja je pomalo retro i podseća na aksesoar od pre 20 godina, dok je ponela i cirkonske minđuše u obliku zvezde.

- Jedno od najlepših umeća u životu je da znamo lepo da se zabavimo, jer kada uživamo i kada smo opušteni, tada dobijamo inspiraciju i možemo lakše i lepše da ispoljimo svoju ličnost. Ukoliko samo radimo, a ne “igramo” se, postajemo veoma dosadni i sebi i drugima. Hvala dragim ljudima na nezaboravnom doživljaju - poručila je Marinkovićeva u opisu fotografija i snimaka.

 

 

Mnogima nije promaklo da je voditeljka bila u društvu prijateljica, ali i trojice muškaraca, pa su se mnogi pitali da li je neko od njih Sanjin izabranik.

- Prelepa si mi, Sanja.

- Vau, vidim da vam je bilo top,  tako treba da se uživa u životu!

- Uvek lepa, graciozna, se*si dama, puna ljubavi.

- Sanja, lepo ti stoji ovaj džentlmen do tebe! Ne znam ni ko je, ni šta je, ali lepo je videti da se lepo zabavljate - pisali su joj fanovi u odeljku za komentare.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)