Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ I MONIKA BELUČI RAME UZ RAME, A FANOVI JASNI: Dve prirodno najlepše žene na planeti! (FOTO)

Ovo je definitivno "preskupa fotografija"!

09.09.2024 14:59

SLOBODA MIĆALOVIĆ I MONIKA BELUČI RAME UZ RAME, A FANOVI JASNI: Dve prirodno najlepše žene na planeti! (FOTO)
GUILLAUME COLLET / Sipa Press / Profimedia

Glumica Sloboda Mićalović retko objavljuje fotografije i snimke na društvenim mrežama, zato je svaka njena objava "zlata vredna". Nedavno je oduševila fanove kojih samo na Instagramu broji pola miliona novom fotografijom.

Sloboda se upoznala i zbližila sa glumicom Monikom Beluči tokom snimanja filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu". O njihovoj bliskosti svedoči i činjenica da se prate na društvenim mrežama, te da jedna drugoj često ostavljaju komentare u vidu srca, čestitki i pohvala za razna dostignuća.

Sloboda je priznala da ju je Monika oduševila neposrednošću, harizmom, lepotom, ali i neospornom profesionalnošću. Čini se da je najlepša žena sveta sasvim "na zemlji", prirodna i veoma pristupačna. Mićalovićeva je zbog ljubavi prema Moniki nedavno objavila njihovu zajedničku fotografiju sa konferencije za medije povodom filma "Na mlečnom putu". Dve glumice su čvrsto zagrljene i vidno prisne, dok se ne zna koja je lepša. 

- U duhu festivala u Veneciji - dodala je Mićalovićeva uz fotografiju, budući da je i dalje aktuelan Venecijanski filmski festival.

Nije tajna da je Monika više puta istakla kako je oduševljena našom glumicom, njenim talentom i besprekornom prirodnom lepotom i duhom. Dve dive prosto zrače sa fotografije, a Slobodini fanovi su pohitali u odeljak za komentarisanje.

- Preskupa fotografija: beskompromisna lepota u svakom smislu, trenu, talentu, svakom kadru koji deliste.

- Monika je svetska glumica i zaista lepa zena. Ali Boba ima to nešo što nema čak ni Monika. Da li je to njena ličnost, prefinjenost, harizma i nadasve lepota koju joj je Gospod dao.

- Dve boginje najdraže.

- Dve proirodno najlepše žene na svetu.

- Monika i srpska Monika Beluči.

Mićalovićeva je istakla kako je Belučijeva bila na snimanju brižna o njoj, poput majke.

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - ispričala je glumica svojevremeno za medije.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)