Brak i veze

IMAM 33 GODINE I PROVODADŽIJU PLAĆAM 265.000 DINARA MESEČNO: Jedno nikad ne radim, a OVA pravila moraju da se poštuju!

Sve je važno, od visine do plate.

04.09.2024 14:50

IMAM 33 GODINE I PROVODADŽIJU PLAĆAM 265.000 DINARA MESEČNO: Jedno nikad ne radim, a OVA pravila moraju da se poštuju!
Schutterstock

Kada su joj dosadile aplikacije za upoznavanje kao što su "Tinder", "Bumble" i "Hinge", Tejlor Benks (33) je odlučila da unajmi profesionalnu provodadžiju koju plaća 2.500 evra mesečno (oko 265.000 dinara).

Devojka iz Njujorka je opisala kako je izgledao njen prvi susret sa provodadžijom.

- Intervju je bio veoma detaljan, pitali su me koje karakteristike kod muškaraca smatram atraktivnim, da li imam zahteve u vezi sa minimalnom platom ili visinom potencijalnog partnera. Sav posao obavlja posrednička kompanija i ja samo dobijam predloge. Ovo je mnogo bolje od aplikacija za upoznavanje jer ovo je u potpunosti prilagođeno meni i mojim potrebama - objašnjava Ejmi.

Njen prvi dejt je bio sa muškarcem s kojim pre toga ni reč nije razmenila. Videla je njegov profil i odlučila da ode korak dalje. Potom su njih dvoje odlučili da se ponovo vide.

Shutterstock

Kako pronaći idealnog muškarca?

Bez obzira na potrošeni novac i iskustvo koje smatra pozitivnim, Tejlor je i dalje solo, mada se, kako kaže, viđa s jednim muškarcem sa spiska najboljih poklapanja.

- Veoma sam zadovoljna ovim iskustvom. Devojka s kojom sarađujem je odabrala pravog partnera za mene i na sjajan način je identifikovala kvalitete koji su za mene najvažniji kod muškarca. Iskustvo je uzbudljivo, ali istovremeno i veoma stresno. Izlasci u tridesetim godinama se mnogo razlikuju od dvadesetih. Sada mnogo više uživam u tome jer znam šta želim, koje kvalitete tražim kod partnera i imam utisak da sada biram mnogo bolje ljude sa kojima ću provoditi vreme - zaključila je Tejlor Benks, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)