Brak i veze

HTEO SAM DA JE ŽENIM, A ONDA JE NESTALA: Tražio sam je mesecima i slučajno sam otkrio šta je 2 godine krila od mene

Njegova priča je zapanjila mnoge.

04.08.2024 08:30

HTEO SAM DA JE ŽENIM, A ONDA JE NESTALA: Tražio sam je mesecima i slučajno sam otkrio šta je 2 godine krila od mene
Shutterstock

Izigrano poverenje je nekad gore i od preljube, a u to se uverio i neimenovani muškarac koji se šokirao kada je otkrio da Sara, devojka koju voli, i s kojom je planirao da se venča, vodi dva života, i da je udata, i da sve bude još gore - trudna!  

U postu koji je objavio na Redditu, on je opisao kroz kakvu agoniju je prošao.

- Nas dvoje smo pune dve godine bili u vezi "na daljinu" i uveliko smo razgovarali o zajedničkom životu i braku. Tada su otprilike počeli problemi, sve ređe smo komunicirali, više nije želela da odgovara na moje poruke i ubrzo smo raskinuli. Bio sam uništen, ali ono najgore je tek sledilo - priča muškarac i nastavlja:

- Bio sam očajan, plašio sam se da joj se nešto dogodilo jer je nestala bez traga. Mesecima sam na internetu tražio bilo kakvu informaciju o njoj, a onda sam pronašao njen Fejsbuk nalog, za koji nisam ranije znao da ga ima. Istina me je zaprepastila, ispostavilo se da je udata i da je bila u braku sve vreme dok je komunicirala sa mnom. To nije sve, Sara je bila trudna.

Shutterstock

Prava istina o njoj je bila šokantna

 

- Otkrio sam da Sarin muž radi naftnoj platformi i da je često odsutan od kuće zbog posla. A razlog zbog kojeg je "nestala" je bila trudnoća. Bio sam ljut i povređen, i razmišljam o tome da sve ispričam njenom suprugu, da i on zna šta mu je ona radila iza leđa - zaključio je razočarani Britanac.

Sasvim očekivano, usledila je lavina komentara, a većina ljudi mu je pružala podršku i savetovala ga da sve ispriča mužu svoje nesuđene "devojke", piše Mirror.

 - Prosto sve recite mužu, i idite svojim putem. Sve što se posle dogodi ide na njenu dušu, a po svemu se može zaključiti da je ona serijska varalica - napisao je jedan od komentatora.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)