Brak i veze

TRUDNA ŽENA PROBUDILA MUŽA I REKLA MU DA ČUJE NEKOG U KUĆI: Suprugova reakcija ju je šokirala!

Njihova bračna priča je izazvala veliku pažnju.

29.07.2024 16:10

TRUDNA ŽENA PROBUDILA MUŽA I REKLA MU DA ČUJE NEKOG U KUĆI: Suprugova reakcija ju je šokirala!
Shutterstock

Anonimna žena koja je u šestom mesecu trudnoće probudila se usred noći i bila ubeđena da čuje sumnjive zvukove iz prizemlja. Odmah je probudila muža, a zbog njegove reakcije je usledila prava lavina komentara na internetu. 

- Iznenada su me čudni zvuci trgli iz sna i imala sam utisak da je neko u dnevnoj sobi u prizemlju. Nisam htela bilo šta da rizikujem, probudila sam supruga i rekla mu da je neko u kući. Ali, on se naljutio što sam ga probudila i počeo da viče: "Šta očekuješ od mene da uradim?" Posle toga je besno strčao dole, upalio sva svetla u kući. Onda je zaurlao: "Vidiš da nema nikog u kući." Zatim se vratio u krevet i rekao mi da sam okrutna i blesava - poručila je žena i dodala:

- Pobogu, ja sam u 22. nedelji trudnoće... Bila sam van sebe od straha, mislila sam da će nas on zaštititi. Zar je trebalo sama da odem i proverim, zar je zaista bilo pogrešno što sam ga probudila?

Shutterstock

Njegova reakcija je bila neočekivana

 

Iako je bilo i nekoliko komentara u kojima su ljudi podržali ženu, većina ju je kritikovala jer je supruga trgnula iz sna.

- Niko ne voli kada ga probude usred noći i razumljivo je da je bio loše raspoložen. U krajnjoj liniji, bar je ustao i pogledao okolo - glasio je jedan od komentara.

- Totalno neodgovorno ponašanje s vaše strane. Da ste bili sami u kući, ne biste imali drugu opciju nego da sami proverite šta se dešava i da ste imali pristojnosti, ne biste ga budili. Čak i da je bilo nešto preteće u kući, vaši krici bi ga sigurno probudili - glasio je jedan od zlobnijih komentara, piše Miror.

Ono što je sigurno, žena nije očekivala ovakvu negativnu reakciju.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)