Brak i veze

SUPRUGA KOJA JE NA SAMRTI MI JE REKLA DA ME NIKADA NIJE VOLELA: Njene naredne reči su mi pokidale dušu!

Ono što je on doživeo ne biste poželeli ni neprijatelju.

25.07.2024 16:00

SUPRUGA KOJA JE NA SAMRTI MI JE REKLA DA ME NIKADA NIJE VOLELA: Njene naredne reči su mi pokidale dušu!
Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Mislio je da ima srećan brak, obožavao je svoju suprugu, a onda je neimenovani muškarac u emotivnom postu na Redditu otkrio da mu je supruga, koja je na samrti, rekla da ga nikada nije volela i da je sa njim bila samo zbog para!

Ne postoji lak način da se opiše ovakva situacija, a on je u svom postu napisao:

- Moja supruga ima rak u terminalnoj fazi, i preminuće uskoro. Od prve loše dijagnoze, svaki trenutak sam bio uz nju. Bio sam sa njom na svakoj hemoterapiji, bio sam joj podrška kada su loše vesti počele da se nižu... Zaista sam mislio da je naš brak srećan, sve smo radili zajedno. Izlazili smo, putovali, dobili ćerku koja ima devet godina... Moja žena je bila veoma siromašna i upoznao sam je dok je radila kao konobarica. Zaljubio sam se na prvi pogled - priča muškarac i nastavlja:

shutterstock.com

Mislio je da ima srećan brak

 

- Međutim, bajka se završila kada se razbolela. Rekla mi je da me nikada nije volela. Iako se nije radilo o drugom muškarcu, ja jednostavno nisam bio onaj pravi za nju. Onda mi je priznala da se udala za mene samo da bi se izvukla iz siromaštva. Po njenom objašnjenju, mi smo bili samo cimeri koji su povremeno vodili ljubav ili izlazili zajedno, piše Mirror.

- Za mene, ona je bila moje sve i ljubav mog života. A moram da prihvatim da ću je ubrzo izgubiti, i da se pripremim za ulogu samohranog roditelja. Posle svega što mi je rekla, osećam se prevarenim, kao idiot... srce mi je slomljeno. I dalje je volim, i pokušao sam da je opet "osvojim", ali uzalud. Čak mi je rekla da je više ne posećujem u bolnici, što naravno nisam uradio. Voleo bih da mi ništa nije rekla, ovako, uništila je svaku zajedničku uspomenu. Ne znam zašto je morala ovako da me povredi - zaključio je on.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)