Brak i veze

NAPUSTILA SAM MUŽA 12 SATI POSLE VENČANJA: Nakon što je OVO uradio tokom prve bračne noći, pobegla sam od njega!

Umesto da to bude najsrećniji dan u njenom životu, pretvorio se u agoniju.

16.08.2024 13:37

NAPUSTILA SAM MUŽA 12 SATI POSLE VENČANJA: Nakon što je OVO  uradio tokom prve bračne noći, pobegla sam od njega!
Shutterstock

Ona je bila presrećna kada ju je dečko zaprosio posle osam godina veze. Ali, kako je neimenovana žena objasnila u postu na Redditu, pripreme za venčanje i sama svadba su se pretvorile u horor i ona je muža napustila samo 12 sati posle venčanja! 

- Nas dvoje dolazimo iz različitih porodica, bili smo prvo u vezi na daljinu, pre nego što sam se ja preselila u drugu zemlju i počela da živim sa njim. On je veoma blizak sa svojom familijom, i to je često pravilo probleme u našoj vezi. Ali odredili smo neke granice i situacija se popravila. Međutim, posle veridbe je sve krenulo naopako - priča ona i nastavlja:

Shutterstock

Svadba se pretvorila u totalni haos

 

- Ja sam htela malo, intimno venčanje na nekoj lepoj destinaciji, ali njegova porodica je odmah odbacila taj predlog i hteli su veliku svadbu blizu njegovog rodnog grada. Pristala sam, iako nevoljno, ali tu nije bio kraj. Na dan venčanja došlo je do žestoke svađe sa njegovom porodicom, koju su uzazvale njihove promene u poslednjem trenutku - zamenili su cvetne aranžmane koje sam mesecima tražila, izbacili su moje ručno pravljene ukrase, čak su promenili i boju stolnjaka. Uz sve to, naravno da nisam dobila ni reč podrške od mog budućeg muža.

Shutterstock

Nije mogla da trpi ponašanje njegove porodice

- Prva bračna noć se završila tako što sam ostala u totalnom zapećku, na mene niko nije obraćao pažnju, i svega mi je bilo dosta. Bilo mi je potrebno da se udaljim od svega, i narednih par dana sam bila kod prijateljice. Nakon što sam otišla posle venčanja, mesecima nisam razgovarala sa njegovom familijom, i nas dvoje smo počeli da idemo kod porodičnog terapeuta. A sada njegova porodica želi da se sastanemo i ragovaramo o mom ponašanju. Iako mi svi kažu da treba da im se izvinim, to jednostavno ne mogu da uradim. Ne želim da preuzmem svu krivicu na sebe i da se pravim da me njihovo ponašanje nije povredilo. Ne znam kako da rešim ovaj problem - zaključila je ona, prenosi Mirror.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)