Zanimljivosti

SNIMAK PRINCA HARIJA I KEJT MIDLTON RASPLAKAO MNOGE! Ovo je zaista šokantan obrt, na njemu je i Vilijam!

U svetlu krize u koju je zapala britanska kraljevska porodica mnoge njene fanove iznenadilo je ponovono "oživljavanje" snimka iz 2011. godine, iako je svima i te kako bio poznat.

27.09.2022 11:01

SNIMAK PRINCA HARIJA I KEJT MIDLTON RASPLAKAO MNOGE! Ovo je zaista šokantan obrt, na njemu je i Vilijam!
Printscreen/TikTok/cristinanainglaterra

Nekada su dani na britanskom dvoru za prinčeve Vilijama i Harija bili mnogo bezbrižniji i topliji i bratska ljubav je bila prisutna na svakom koraku. Kada se Kejt Midton kao Vilijamova supruga uselila u kraljevsku porodicu to je bilo pravo osveženje i Hari je, kako su prenosili mediji u Ujedinjenom Kraljevstvu, dobio sestru koju nikad nije imao. Barem kada je u pitanju rođena sestra. 

Mladi trojac odlično se slagao i dobra energija se osećala svuda gde su se pojavljivali zajedno, što su pokazivale svakodnevno fotografije i snimci na kojima su zabeleženi sa širokim osmesima, pa i u zagrljajima.

Porodičnu harmoniju je, kako su korisnici društvenih mreža ocenili, narušio dolazak Američkanke Megan Markl, u koju se mladi Hari zaljubio. Iako je bilo očekivano da će u njegov život jednog dana "ušetati" neka dama, mnogi su očekivali da će ga ona učiniti boljim i da će njegova vedrina i duh ostati. 

Društvenim mrežama kruže snimci koji prikazuju kakav su divan odnos gradili njih troje - Hari, Vilijam i Kejt. Jedan od najdeljenijih je sa venčanja Harijevog brata, iz 2011. godine, gde je uhvaćen trenutak kako se njih troje nečemu smeju, jedva se obuzdavajući da ne prasnu u gromoglasnu vrisku. 

- Tako tužno... verujem da nedostaju jedni drugima -

- Interesantno je koliko je kose imao Hari pre nego je oženio nevolju -

- Ovo su bili dani pre Megan -

- Toliko su tada bili srećni. Hari je delovao toliko srećno, sada izgleda tužno i izgubljeno - bili su samo neki od komentara.

Mnogi korisnici su priznali da im je pogled na snimak naterao suze na oči, a posebno je primećeno koliko je Hari imao prisniji odnos sa Kejt.

- Voleo je njeno društvo i sazrevao je pored nje i brata - napisala je jedna korisnika Tvitera podelivši ovaj video-zapis.  

Njegova pozitivna energija osećala se na svakom koraku, čak i kada je bio na zvaničnim događajima na kojima je obavljao kraljevske dužnosti.

Mladi kraljević je, inače, neretko viđen u javnosti kako ima neposredan odnos sa građanima, naročito sa decom, zatim kako opušteno pleše na mnogim svojim putovanjima sa lokalnim stanovništvom. To je posebno bilo očigledno kada je bio u poseti Karibima.

Megan je kako su mnogi primetili dosta uticala na Harija, te je on postao povučeniji i mnogo ozbiljniji. Vojvotkina od Saseksa se jednostavno nije uklopila u nekadašnji trio i nije želela da se prilagođava, ocenili su čak i britanski mediji poput Sana i Dejli mejla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)