Zanimljivosti

DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU? Za njom danas ludi ceo region, a pesme su joj toliko popularne da se čuju na svakom koraku, TOTALNA TRANSFORMACIJA! (VIDEO)

TikTokom je počeo da kruži snimak na kom se jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na našim prostorima pojavljuje u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

27.09.2022 12:00

DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU? Za njom danas ludi ceo region, a pesme su joj toliko popularne da se čuju na svakom koraku, TOTALNA TRANSFORMACIJA! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/eminentan2

Harizmatična, vrcava i posebna na svoj način, slovenačka pevačica Senidah je širom regiona u nekoliko poslednjih godina osvojila publiku i svi su zavoleli njene pesme, specifičan glas i poseban muzički pravac. Baš zbog toga što se nije prilagođavala trendovima koji "donosi pare" negovala je svoj imidž. Pokazalo je da će on za kratko vreme odlično prihvaćen i to posebno kod mlađih generacija.

Gradeći svoj prostor na muzičkoj sceni Senidah je formirala i svoj stil oblačenja i šminkanja. Međutim, kada su u pitanju hirurške korekcije fizičkog izgleda, čini se da je malo "podlegla" trendovima, pa je tako primećeno da je pevačica uradila više intervencija da bi izgledala baš ovako kakvom je danas svi poznajemo. 

Iako mnogi smatraju da Senidih tako nešto nije bilo potrebno, te da je bila lepa i ranije, ona je izgleda odlučila da se prepusti veštim rukama stručnih lica i kod sebe popravi dosta toga. Iako tragovi korekcija, sem uvećanih usana nisu odmah vidljive, čini se da se pevačica vodila time da svaki zahvat izgleda prirodnije i da ne preteruje.

Na Tiktoku kruži snimak Senidah pre operacija, ali njeni fanovi nisu bili ni iznenađeni i razočarani.

- Oduvek je vrh...-

- Lepša je bila... pre estetike.

- Najjača, njena harizma je čini posebnom.- 

- I glas i lepa, kompletna-

Iako se većina složila da Senidah u bilo kojoj varijanti izgleda lepo i da ima prirodnu lepotu bilo je i nekoliko komentara koji su se osvrnuli na to da je svakome potrebno da se malo sredi, kao i da nije ni prva ni poslednja koja to čini. Kakogod, ona je to uradila dozirano i sa ukusom, a publika je očarana njenim glasom, tako da joj se i bilo kakav izgled očigledno prašta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)