Zanimljivosti

NOVI SKANDAL PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Unajmili zločinca da ih čuva, policija ga je tražila zbog monstruoznog napada! (FOTO)

U jeku novih detalja i informacija koje cure u javnost o kontroverzama unutar britanske kraljevske porodice, ova je posebno osetljiva budući da je vojvotkinja od Saseksa ta koja se bori za ženska prava, a čuva je čovek optužen za stravično porodično nasilje.

30.09.2022 11:22

NOVI SKANDAL PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL! Unajmili zločinca da ih čuva, policija ga je tražila zbog monstruoznog napada! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Svetska javnost je više nego ikad okupirana životom britanske kraljevske porodice, posebno zbog "odbeglih" vojvode i vojvotkinje od Saseksa, princa Harija i Megan Markl, pa se svaki njihov korak pomno prati ne bi li se pronašao neki propust ili škakljiva novina. Više nego ikad su na meti medija, posebno nakon što su se posle duže pauze pojavili u Londonu na sahrani kraljice Elizabete II, čime su još jeednom u prvi plan došle još nedefinisane porodične veze narušene posle takozvanog Megzita

I dok fanovi kraljevske porodice iščekuju veliko pomirenje, predstavnici javnog mnjenja "čačkaju" i pronalaze nove detalje koji iznova i iznova šokiraju sve redom. A u nizu mnogih sada je obelodanjena i jedna informacija koja otvara mnoga pitanja, a tiče se bezbednosti princa Harija i njegove supruge.

Naime, ranije ovog meseca dok su boravili u Britaniji i kada su napuštali Frogmor imanje u Vindzoru, Harija i Megan čuvao je kontroverzni telohranitelj Pere Daobri, optužen za brutalni napad na svoju partnerku, policajku Saru Džej. Daobri je izuzetno korpulentne građe, a snimljen je kako stoji pored Rendž Rovera čekajući da poznati par uđe u automobil. U jeku spekulacija o tome ko plaća obezbeđenje vojvode i vojvotkinje, budući da su izgubili pravo na kraljevske telohranitelje nakon što im je pokojna Elizabeta II oduzela titule "Njihovih kraljevskih visočanstava", svi se pitaju da li su Saseksovi upoznati s Daobrijevom mračnom prošlošću.

Budući da je Megan aktivistkinja za ženska prava, razotkrivanje ove informacije izaziva brojne kontroverze. Ona je, takođe, posvećena aktivnostima i događajima na kojima redovno govori o porodičnom zlostavljanju, te mnogima nije jasno kako joj je promaklo to ko je čovek koji treba da se brine o njenom obezbeđenju. 

Za britanske medije neimenovani izvor je rekao da je jednostavo nevereovatno da je Megan angažovala takvog čoveka da bude uz nju 24/7. 

 

- Njegova supruga prošla je kroz traumatično iskustvo i siguran sam da Megan i Hari znaju celu priču ne bi  im bilo svejedno da im je on telohanitelj - rekao je za San izvor koji je želeo da ostane anoniman. 

On je izneo jezive detalje o ponašanju bodigarda prema njegovoj supruzi, koja je čak morala od njega da beži dvaput kroz prozor prilikom jezivih svađa.

Napad na policajku Saru Džej dogodio se 2015, a tome je prethodila svađa supružnika. Sara je želela da ode u teretanu da se smiri nakon rasprave, ali ju ju Daobri dohvatio i krenuo da je guši toliko da je umalo nije usmrtio. Pukom srećom ona se izvukla, a on je pozvao Hitnu pomoć i prijavio da je želeo da zadavi ženu. Da stvar bude šokantnija, on je izbegao zatvorsku kaznu 2016. godine uz sudsko obrazloženje da je bio "dovoljno pristojan da pozove Hitnu pomoć".

Sara je svojevremeno na sudu izjavila da je patila dve godine zbog "ludaka" i da je razočarana što se Daobri ne nalazi iza rešetaka. Ispričala je ceču stravičnu priču i otkrila da je konflikt među njima usledio kada mu je ona priznala da ga ne voli i da ga ne prepoznaje kao osobu za koju se udala. Nakon što ju je udario i davio, nesrećna žena je izgubila svest i pala između kreveta i zida.

Britanski mediji navode da su u međuvremenu kontaktirali Harijeve i Meganine portparole kako bi prokomentarisali ovu kontroverznu temu, ali, istakli su, još nisu dobili odgovor. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)