Zanimljivosti

POSTALI SU NERAZDVOJNI! Bred Pit i Emili Ratajkovski provode maksimalno vreme zajedno samo mesec dana nakon što su se upoznali

Nakon što su im brakovi doživeli krah, Bred Pit i Emili Ratajkovski su kako se čini, pronašli utehu jedno u drugom.

29.09.2022 22:00

POSTALI SU NERAZDVOJNI! Bred Pit i Emili Ratajkovski provode maksimalno vreme zajedno samo mesec dana nakon što su se upoznali
Foto: Tanjug/AP

Iako je još uvek parnica za razvod u toku sa bivšim partnerom Sebastijanom Ber Meklardom, Emili Ratajkovski ne gubi vreme već se okrenula novoj ljubavi na kojoj povećeno radi. Iako je prošlo samo mesec dana od njenog upoznavanja sa Bredom Pitom, to ih ne sprečava da se često viđaju i upoznaju, barem kako navode neimenovani britanski izvori.

Britanski časopis "Ljudi" tvrdi kako njih dvoje "ne mogu se zasititi jedan drugog" i da su postali sve bliskiji. Krajem avgusta u javnost je dospela vest da su njih dvoje postali par međutim podeljena su mišljenja da li je njihova romansa ozbiljna ili ne. 

 

 

Iako neki njihovi prijatelji tvrde da se formalno "ne zabavljaju" drugi izvori tvrde kako poznati glumac i top model sve više vremena provode zajedno. Razlika u godinama je kod "novopečenog" para evidentna, budući da je Bred na izmaku 6. decenije dok Emili ima 31 godinu i starija je svega 10 godina od njegovog najstarijeg deteta Medoksa Džoli-Pita. 

 

 

Pojedini izvori navode kako se njih dvoje ne zabavljaju uprkos spekulacijma i da Bred Pit nije ni sa kim u vezi, samo što su viđeni nekoliko puta zajedno. Emili i Bred su proteklih nedelja bili na relaciji Njujork-Italija-Pariz što je pokrenulo priče da "Gospodin Smit" želi da bude bliže mladom modelu.  Tome u prilog ide i nedavna tvrdnja magazina OK koji je naveo kako je glumac pozvao Emili  da izađu, što ona nije odbila, jer smatra da je Bred "sladak". 

 

 

Od svog razvoda sa Anđelinom poznati glumac nije posebno viđen u društvu dama, a jedina žena sa kojom je od tada izlazio je manekenka Nikol Poturalski. 

Sa druge strane, Emili Rajtakovski je u procesu razvoda od svog supruga Sebastijana Ber Meklarda zbog navodnih tvrdnji da joj je bio neveran.  Emili se osvrnula na nedavnu objavu Sare Foster koja je napala influenserku Samner Stroh zbog tvrdnji da je imala aferu sa Adamom Levajnom. Rajtakovski je odgovorila Foster kako je pogrešno kriviti samo ženu za "muške greške". Ona je ocenila da je ponašanje satrijih muškaraca u odnosu na mlađe žene grabežljivo i manipulativno. 

 

 

- Ne smatramo ih odgovornim i onda krivimo druge žene, tražimo od žena da prilagode svoje ponašanje umesto da kažemo "muškarci su ti koji treba da promene svoje ponašaje". To je seksizam i klasična mizoginija. - kaže u videu Emili odgovorivši Sari Foster.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)