Zanimljivosti

OVAKO JE IZGLEDALO VENČANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Jedan detalj izazvao je opštu reakciju svatova, niko se tome nije nadao!

Ljubav koja traje više od deceniju počela je sasvim spontano.

09.12.2022 21:01

OVAKO JE IZGLEDALO VENČANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Jedan detalj izazvao je opštu reakciju svatova, niko se tome nije nadao!
instagram-jelenatomasevic_official

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić jedan su od najvoljenijih parova sa domaće javne scene. Njihovi fanovi pratili su sve detalje ljubavne priče koja traje već više od deceniju. 

Iako danas imaju jedan od najskladnijih brakova, na samom početku veze napravili su prekid od godinu dana. To vreme bilo je dovoljno da shvate koliko snažna osećanja gaje jedno prema drugome. Poznati glumac i pevačica verili su se 21. juna 2011. u Londonu, a u tom trenutku neki njihovi bliski prijatelji nisu ni znali za njihovu ljubav.

TANJUG/ PROMO

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević više od deceniju su u skladnom braku

 

Ne želeći da gube vreme, ubrzo nakon veridbe jedno drugome su se zakleli na večnu ljubav već iste godine. Jelena i Ivan Bosiljčić venčali su u tajnosti krajem avgusta 2011. godine. Poznati par izgovorio sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj u Gornjem Milanovcu. Kako je Jelena iz Kragujevca, a Ivan iz Užica, nisu želeli da nečija rodbina dobije "prednost" domaćeg terena, pa su svi morali da stave put pod noge i nađu se na pola puta. Od tada žive svoju ljubavnu idilu koju su krunsali rođenjem ćerkice Nine. 

Pevačica je govorila o tome čime ju je suprug osvojio i kakav je on zapravo kada se ugase svetla kamera.

Nenad Karlić

Jelena Tomašević jedna je od najboljih ženskih vokala Srbije

 

- Javnost Ivana poznaje iz romantičnih predstava i TV serija, a to je samo mali deo njegove prirode. On je zapravo praktičan i odlučan muškarac koji kroz život ide sportski i to je ono što mi se kod njega dopada. Imamo mi momente koji su samo naši, kada sve zaustavimo i opustimo se. To su neprocenjivi trenuci - govorila je pevačica za domaće medije.

instagram-ivanbosiljcicofficial

Srećna porodica

 

Jelena je javno govorila i na temu ljubomore kojoj u njihovom braku ipak nema mesta.

Smatram da ljubomora nije pokazatelj velike ljubavi, iako je trend da se ona predstavlja kao sastavni deo svake veze i kao obavezan pokazatelj prisnosti. Ljubomora može da znači samo jedno, da postoje nedostatak ljubavi i emotivna zapostavljenost. To je tema koju ne treba banalizovati nego treba razmisliti o tome zašto se ljubomora pojavila i uraditi sve da se ona ublaži. Iz iskustava meni bliskih ljudi, videla sam da ljubomora ume da bude razorna i da može dovesti do kraha veze - rekla je Jelena.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)