Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ OTVORILA DUŠU: Ovaj snimak izaziva jezu! (VIDEO/FOTO)

Popularna glumica je pokazala šta je prava emocija i dirnula u dušu mnoge svoje pratioce na društvenim mrežama, ali i poznate ličnosti.

04.04.2023 15:01

SLOBODA MIĆALOVIĆ OTVORILA DUŠU: Ovaj snimak izaziva jezu! (VIDEO/FOTO)
Instagram-sloboda_micalovic_boba

Glumica Sloboda Mićalović je poznata javnosti već dugi niz godina. Popularnost je stekla odmah posle fakulteta, a njen suprug, glumac Vojin Ćetković, primetio ju je na snimanju serije "Zona Zamfirova". Ipak, prema njegovim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli da budu par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. O poznanstvu sa Slobodom Ćetković je govorio na veoma zanimljiv način tada objasnivši da je nije posmatrao kao lepoticu, već iskljuvo kao glumicu. Poznanstvo je kulminiralo brakom u kome imaju bliznakinje Veru i Milu (13). 

Sloboda je poznata kao glumica koja je uvek prva pri izboru za glumačku postavu nove serije, a ona uspeva da odlično izgleda svuda sa veoma malo šminke, što je i sada bio slučaj. Naime, ta glumica prirodne lepote koja se odlično snalazi na svakom setu, mnoge je iznenadila da je pored talenta za glumu krasi i odličan glas. Ona je tako nedavno objavila snimak gde je na pozornici i peva pesmu grupe Ođila "Odakle ti, Bože, ovi drumovi". U pitanju je stara pesma za čije izvođenje je neophodan izuzetno dobar vokal, a Sloboda ju je otpevala kao da se time profesionalno bavi, što je dovelo do 12.000 sviđanja u danu i na stotinu komentara.


Ona je nastupila u teget somot haljini koja prati liniju tela i ima jedno otrkiveno rame, a uz nju je ponela i salonke visokih potpetica. Kolege su joj među prvima čestitale na odličnoj interpretaciji i poslali veliki broj srca i salvu pohvala, a među prvima je to bio glumac Miloš Biković, pevačice Nina Badrić i Ana Bekuta, kao i glumice Milena Vasić i Danica Maksimović

- Taj glas, ta pesma, dobro društvo... gde ćeš bolje -

- Auu Bobo, ostala sam bez daha! To je nešto neverovatno što je iz tebe tom pesmom izašlo ka svima nama koji smo imali sreću da te slušamo i osetimo tu strast, energiju, nadahnuće. Čestitam, volela bih da imam više prilika da mogu da te slušam -

- E ovo je pevanje kad neko ima dušu! -

- Sloboda u glumi, pesmi i svakoj pojavi poseduje nesvakidašnji kvalitet, izuzetan spoj emocije, boje glasa i neverovatne harizme. Čovek jednostavno mora da se rodi ovakav. To ne može da se navežba. Bravo! -

- Bobo, prevazišla si i samu sebe! -

- Odlično peva, a ja, nažalost, tek sada to čujem -

- Tako vas volim kao glumicu, ali nisam znala i da ovako dobro pevate i sa toliko emocija -

- Iskreno, emotivno iz duše, opušteno i lagano klize reči. Naježi se koža, a to je to! Bravo! -

- Predivno! - ređale su se oduševljene reakcije. 

Inače, Jugoslovensko dramsko pozorište proslavilo je nedavno 75. rođendan, a Mićalovićeva je, kao i glumica Milena Vasić, sve prisutne oduševila odabirom garderobe.  

Njih dve su se odlučile za klasično odelo ravnog kroja, s tim što je Slobodino bilo malo tamnije plave nijanse, dok je Milenino bilo svetlije. Obe su ispod sakoa ponele bele komade, Milena majicu, a Sloboda bluzu na V izrez koja je otkrivala njen vrat i dekolte. Jedina razlika u stajlingu dve lepe glumice je bila u odabiru obuće. Milena je imala salonke crne boje na visoku štiklu, dok se Sloboda odlučila za cipele u krem nijansi. 

ATA images

Sloboda Mićalović s koleginicom Milenom Vasić u JDP-u

BONUS VIDEO:

Komentari (0)