Šminka

ZASIJAJTE ZA PET MINUTA: Poznata influenserka otkila savete za šminkanje koje mogu naučiti čak i početnice (VIDEO)

Delovaćete prirodno, a ujedno i zablistati.

05.10.2023 12:02

ZASIJAJTE ZA PET MINUTA: Poznata influenserka otkila savete za šminkanje koje mogu naučiti čak i početnice (VIDEO)
Printscreen/TikTok/megihebeja

Većina žena radije preferira prirodnu lepotu i ne voli da se šminka. Činjenica je da među damama ima više onih koje u svom neseseru imaju pravo "oružje" od šminke i to za kompletan mejkap. Odlazak na posao ili izlasci zaista zahtevaju besprekoran izgled, a to dame postižu jednostavnom šminkom za koju često ne treba mnogo vremena. Ipak, kako napreduju tehnike šminkanja, mnoge od nas će vam priznati kako su usavršiile šminkanje i da više ne postoje izgovori da im za to treba barem pola sata.

shutterstock.com

Generacije današnjih devojaka sve više eksperimentišu sa šminkanjem tražeći nove tehnike

Megi je influenserka koja na svom TikTok nalogu rado deli savete za lepotu, a jedna od poslednjih je izazvala posebnu pažnju njenih pratilaca pošto je podelila najbrži trik za kako je rekla "trenutni sjaj".

Ona je započela svoje šminkanje paletom senki nanevši četkicom neutralnu senku na kapke. Tiktokerka je poručila kako je moguće da svi urade istu stvar kao i ona čak i ako ne znaju tehnike šminkanja.

Između ostalog, dala je jednostavan savet da senku treba povući prema gore za vizuelno podizanje očiju. Da bi dobila savršenu liniju ajlajnerom, Megi je uzela četkicu pod uglom i tamno smeđu senku pa je stvorila prelaz. Na svoju donju i gornju liniju dodala je braon ajlajner, a zatim je gornje i donje trepavice namazala maskarom te dodala malo sjaja na usne. Kao konačni rezultat dobila je sveži i sjajni izgled za svega par minuta

- Ovo je jedan od mojih omiljenih izgleda za jesen iz očiglednih razloga - rekla je ona.

Mnogi su bili oduševljeni njenim izgledom pa su devojci poručili da objavljuje više ovakvih tutorijala jer su sigurno mnogim devojkama od velike pomoći. 

@megihebeja Go try my ‘6 to a 10’ makeup look and thank me later😌🤍 but seriously, how pretty??? #6toa10makeup #makeuptutorial #eyemakeup #makeuphack ♬ original sound - Megi

- Već si za 10.

- Ubijaš sestro.

- Izgledaš poput Kajli ali ne sve vreme.

- Vau....kakva razlika.

-Volim tvoje tutorijale

- Promenila si mi život sa tim mejkapom za oči.

Mnoge devojke su se složile da ovakvi trikovi ne zahtevaju zaista mnogo vremena već da se sve sastoji u kreativnosti i eksperimentisanju. Osim toga, mnoge korisnice su naglasile kako ne postoje izgovori poput onih da se "nema vremena" već da je sve uz malo organizacije za koju vam treba svega par minuta, moguće.

Megi na ovoj platformi prati preko 90.000 patilaca, a ova Tiktokerka često u svojim objavama deli savete vezano za mejkap ili stajlinge. U snimcima koje je do sada podelila sa svojim pratiocima, Megi je dala brojne savete kako se najlakše našminkati za najrazličitije proslave i događaje, a u nekim svojim objavama je podelila i svoje provokativne stajlinge na koje njeni pratioci nisu ostali imuni.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)