Zanimljivosti

OVO VAM NIKAD NE BI PALO NA PAMET: Pogledajte kako da na kreativan način iskoristite plastični čep i uz to rešite problem sa vratima! (VIDEO)

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na internetu i izazvao brojne komentare.

24.09.2023 17:00

OVO VAM NIKAD NE BI PALO NA PAMET: Pogledajte kako da na kreativan način iskoristite plastični čep i uz to rešite problem sa vratima! (VIDEO)
pexels.com

Za kreativnost  ne postoje granice samo se treba setiti kako da uobičajene stvari s kojima se srećemo svaki da iskoristimo na drugi način. Plastični čepovi za flaše većina nas baca zajedno sa bocom ne razmišljajući da u nekom trenutku mogu da nam dobro dođu.

Kako je pokazao jedan tiktoker on je gornji deo plastične flaše iskoristio kako bi rešio problem sa vratima koja nemaju bravu pa su se stalno otvarala. On se dosetio i improvizovao kako bi rešio ovaj problem, a mnogi su mu čestitali na kreativnoj ideji.

pexels.com

Mnoge ambalaže nažalost završe u kanti za smeće

Kako se vidi na snimku on je imao problem sa vratima koja su se stalno otvarala, pa se dosetio da napravi priručnu bravu od vrha plastične flaše i čepa. 

U Tiktok objavi koja je sakupila više od pola miliona sviđanja prikazano je kako je čep zamenio bravu na jednim vratima. Majstor se dosetio da odseče sam vrh plastične flaše koji je potom prepolovio po dužini. Jedan deo je ekserima pričvrstio za štod, a drugi za vrata.

Kad zatvori vrata on jednostavno zavrne čep koji mu ujedno služi i kao kvala, ali i ključ, a kad poželi da ih otvri odvršen čep sa vrha flaše. Ova njegova ideja je oduševila mnoge koji su priznali da je to mogao da osmisli samo inteligentan um.

- Zaštita za porodicu iz 1678. godine.

- Čoveče, nisam očekivao ovo. Veoma pametno.

- Šifra je: okreći i okreći i okreći...

- Jako i čvrsto

@firmansyahkinderjoy Indonesia tidak kekurangan orang kreatif #pyfツviral_#kreatif ♬ suara asli - agustmuis

- Svaka čast majstore kako si se ovoga dosetio.

- Skidam kapu za ideju, nikad mi ovo ne bi palo na pamet - bili su neki od komentara.

Većinu Tiktokera je sjajna ideja nasmejala dok su drugi priznali da koliko god to u praksi možda ne deluje, ovo jeste dobar izum, makar i privremeno rešenje za neka vrata na kojima nema nikakve brave. Mnogi među Tiktokerima su komentarisali kako je izum veoma kreativan i da takvi ljudi najčešće ni nemaju uslova da razvijaju svoje veštine i sposobnosti i da ih dele sa drugima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)