Brak i veze

ISPOD BADEMANTILA KRILA JE TAJNU: Laura je pokušala da prevari muža ali je uhvaćena na delu! (VIDEO)

Ona je glumila uzornu domaćicu, a kad je njen muž izašao iz kuhunje usledila je transfotmacija.

13.09.2023 19:00

ISPOD BADEMANTILA KRILA JE TAJNU: Laura je pokušala da prevari muža ali je uhvaćena na delu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jeremlaura_

Balansirati između uloge žene, majke i domaćice izuzetno je težak i izazovan posao a to će vam potvrditi mnoge žene. Posao domaćice ih često zarobi unutar kuće zbog čega mnoge postaju frustrirane.

Koliko se posao u kući mnogim ženama smučio pokazuje i video snimak Laure Džerem. Ona se dosetila kako da "prevari" supruga koji je verovao da je ona uzorna domaćica koja se svakog dana bavi isključivo kućnim poslovima.

Na snimku se vidi Laura u bademantilu, papučama na nogama i sa peškirom na glavi. Ona čisti po kuhinji kad je došao njen muž i pozdravio je poljupcem. On gleda u nju s nepoverenjem kao da oseća da je ona ima neke drugačije ideje. 

Printscreen/TikTok/jeremlaura_

Žena je na početku pokazala da je uzorna domaćica

Kad je on izašao iz kuhinje nastaje promena. Žena je bacila metlu i raskopčala bade mantil ispod koga je imala usku, izazovnu i deklotiranu haljinu. Iz dekoltea  je izuvadila sakrivene štikle koje je obula, a potom i četku kojom je doterala frizuru koju je krila ispod peškira. 

Iz džepa vadi karmin i maže usta ne sluteći da je muž zgranuto posmatra krišom sa kuhinjskog prozora. I taman kad je dohvatila torbicu spremna da se iskrade iz kuće u provod na vratima se pojavio njen muž, a ona beži glavo9m bez obzira. 

Usledili su brojni komentari na ovaj post.

- Gde si krenula?

- Uhvati je!

- Kako si sakrila cipele u dekloteu?

- Pametna žena, ali joj je muž još pametniji.

- Genijalna ideja, kako se ovoga nikad ranije nisam setila - bili su neki od komentara.

I dok su mnogi komentarisali i podržavali njenu zamisao kako da pobegne od kućnih poslova, drugi su primetili da je suprug odlično poznaje i da je uhvatio na delu. 

U pitanju je naravno šala ovog bračnog para na Tik Toku, a video je imao milionske preglede. Ovaj par često pravi parodije na muke bračnog života koji su često inspirisani stvarnim životom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)