Zanimljivosti

OVA LEPOTICA JE SESTRA KRISTINE RADENKOVIĆ: Voditeljka je dugo skrivala od javnosti, evo kako izgleda zanosna Marina (FOTO)

Atraktivna Novosađanka ne bavi se javnim poslom.

30.09.2023 19:01

OVA LEPOTICA JE SESTRA KRISTINE RADENKOVIĆ: Voditeljka je dugo skrivala od javnosti, evo kako izgleda zanosna Marina (FOTO)
Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Kristina Radenković je srpska glumica i TV voditeljka. Ona je zaštitno lice najdugovječnije i najpopularnije kviz emisije „Slagalica“. Rođena je 5. decembra 1980. godine u Novom Sadu.

Godinama je jedno od zaštitnih lica Radio Televizije Srbije i bez nje se ne može zamisliti nijedan zabavni format. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde često objavljuje informacije o novim projektima, a nekoliko poznatih kompanija angažovalo je za reklamiranje njihovih proizovoda. 

Foto: Dragan Kadić

voditeljka kristina radenkovic godinama je zaštitno lice RTS-a

Ova šarmantna Novosađanka dugo je skrivala privatnost sve dok nije našla mirnu luku kraj supruga Nikole koji joj je promenio život iz korena. U braku sa kojim ima ćerku Taru, rođenu u martu 2016. godine i sina Rogana, rođenog u novembru 2019.

Malo ko zna da voditeljka Ima sestru Marinu koja je četiri godine mlađa od nje. Marina joj je, uz majku Snežanu bila velika podrška u životu. Kristinina sestra ne bavi se javnim poslom te je nismo ni viđali na bitnim gradskim dešavanjima. Retki su trenuci kada voditeljka objavljuje fotografije sa svojom porodicom, međutim, kada je jednom prilikom objavila kadar koji deli sa Marinom svi su bili oduševljeni posebno time koliko ove sestre liče.

Tokom detinjstva, Kristina je na nagovor roditelja kratko trenirala tenis, a do svoje 16. godine se bavila i džez baletom. Pohađala je srednju školu i postala član francuske dramske sekcije, gde je počela da pohađa glumačku radionicu kod Milana Pletela Plendžea. Ovo iskustvo je značajno uticalo na njenu odluku da se bavi glumom. Turizam je prvobitno upisala na Prirodno-matematičkom fakultetu u rodnom gradu na insistiranje majke. Nakon završene prve godine, promenila je mišljenje i prešla na Akademiju umetnosti u istom gradu. Diplomirala je u klasi Bore Draškovića sa prosečnom ocenom 9,22. Od 2006. do 2009. godine bila je stalni član Narodnog pozorišta u Somboru. Voditeljka je emisije „Slagalica” od 2012. godine, a od marta 2020. godine vodi kviz „Uhvati me ako znaš”.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)