Zanimljivosti

IRINA VUKOTIĆ JE POZNATA VODITELJKA, A MALO KO ZNA DA SE BAVILA JEDNIM UGLEDNIM POSLOM: Kad čujete šta je po profesiji ostaćete u neverici (FOTO)

Popularna plavuša i dalje pleni lepotom.

29.09.2023 13:05

IRINA VUKOTIĆ JE POZNATA VODITELJKA, A MALO KO ZNA DA SE BAVILA JEDNIM UGLEDNIM POSLOM: Kad čujete šta je po profesiji ostaćete u neverici (FOTO)
ATA images

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najatraktivnijih srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije, mnogi u to ne mogu da poveruju zato što izgleda kao i prvog dana kada su je ugledali. Irina je do nepunih mesec dana vodila na Pinku emisiju “Novo jutro”, a svoju bogatu televizijsku karijeru nastavila je na frekvenciji Prve televizije

Ona se nedavno pojavila u veoma elegantnoj crnoj kratkoj haljini koja bi dočarala ono što znači poslovna elegancija. Kreacija je u gornjem delu izgledala baš poput sakoa, dok se dole nastavljala u užu suknju. Džepovi, zlatna dugmad i kaiš sa šnalom u boji zlata razbili su monotoniju crne boje i doprineli većoj efektnosti. Vukotićeva je od nakita ponela sat i neobičan prsten, dok se od obuće opredelila za crne sandalete visokih potpetica.

 

 

Objava je u trenu dobila na hiljade sviđanja na Instagramu, dok je usledila salva pohvala za izgled.

- Najlepša voditeljka na svetu, bez obzira na kojoj je televiziji.

- Žena koja treba mnogima da zada domaći zadatak.

- Blistaš, prija ti promena.

- Divna si, samo takva ostani i dalje.

- Preslatka, ali i izazovna, kao i uvek.

- Savršena bez greške i mane!

- Irina, volim te!

- Sve si lepša i lepša, zračiš lepotom i toplotom.

- Jos jedan dokaz da su u Srbiji najlepše žene na svetu!

Kada je reč o Vukotićevoj, ona je sinonim za televizijsku voditeljku, ali malo ko zna da je ova dama po profesiji master srpskog jezika i književnosti. Davne 2004. godine, ona je čak radila kao profesorka.

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila je svojevremeno Vukotićeva za portal Republika.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)