Brak i veze

OBJAVILA JE SNIMAK MUŠKARCA KOJI KOSI TRAVNJAK ISPRED NJENOG DOMA, A ONDA RAZOTKRILA NJIHOVU TAJNU: Godinama to traje, niko nije verovao da će se ovako nešto desiti (VIDEO)

Život piše romane, a to je potvrdila i jedna tiktokerka objavivši svoju neverovatnu priču.

14.05.2023 17:01

OBJAVILA JE SNIMAK MUŠKARCA KOJI KOSI TRAVNJAK ISPRED NJENOG DOMA, A ONDA RAZOTKRILA NJIHOVU TAJNU: Godinama to traje, niko nije verovao da će se ovako nešto desiti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thatfamiliafamily

Pronaći srodnu dušu u današnje vreme je izuzetno teško, pogotovo pojavom modernih tehnologija otkako se sve promenilo. Veze su dobile drugačiji smisao, flertovanje se promenilo i čini se da je manje iskrenosti u ovakvim odnosima. Iako se dosta informacija o nekome može saznati i samo putem dopisivanja ili razgovora telefonom, rekacije koje ne možemo videti su nekada ključne u formiranju mišljenja o toj osobi.

Printscreen/TikTok/thatfamiliafamily

Žena je pokazala zgodnog supruga kojeg je upoznala putem aplikacije Tinder

Korišćenje modernih aplikacija za upoznavanje novih partnera mnogo je olakšalo mladima i pružilo jedan novi vid upoznavanja nepoznatih lica koja do pre deceniju i više nije bilo moguće s obzirom na ograničenost korišćenja društvenih medija i generalno interneta. Danas, popularne aplikacije Fejsbuk, Tinder omogućavaju mladima upoznavanje sa najrazličitijih krajeva sveta, a mnoge veze završe i brakom. Iako je taj vid odlučivanja na bračnu zajednicu prava lutrija, neki nisu mnogo razmišljali o tome i danas su u srećnom braku sa partnerom koga su upoznali putem ovih aplikacija.

Jedna Tiktokerka se pohvalila objavom u kojoj navodi kako je svog sadašnjeg supruga upoznala preko aplikacije Tinder i da su u braku već sedam godina. U snimku koji je dobio 1,5 milona lajkova, mladi zgodni muškarac kosi travnjak ispred njihove, kako ona kaže, nove kuće dok ga ona posmatra preko prozora sa njihovom bebom. Topla porodična slika je oduševila mnoge koji su priznali da je imala sreće i da koliko god bili skeptični prema tim aplikacijama one "rade" dobro svoj posao.

- Svi gledamo..-

- Ima li brata ili nešto?-

- Koji Tinder koristiš?-

- Tinderu, daj mi ovakvu sreću molim te -

- Čuda se dešavaju- komentarisali su korisnici mreže. 

 

Mnogi su podelili slična iskustva rekavši kako su imali sreće i da imaju odlične brakove sa partnerima koje su pronašli na ovaj način. Zgodni muškrac je pobrao sve simpatije žena, a ova tiktokerka je u svojim drugim objavama pokazala kako se sjajno zabavlja sa svojim suprugom ali isto tako da je on itekako zaštitnički nastrojen otac. U pojedinim objavama prikazala je svog izabranika kako vežba u teretani i kako im nikada ne nedostaje zabave kada zajedno provode vreme.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)