Zanimljivosti

Kim Kardašijan nosi minđuše koje je čitav svet ismejao! Jel biste vi bile hrabre da ponesete ovakav nakit?

Poznata rijaliti zvezda poznata je po tome da ne mari za kritike na račun svoj stajlina, što je pokazala i sada kada je ponela nakit krajnje neverovatne izrade.

24.09.2022 14:30

Kim Kardašijan nosi minđuše koje je čitav svet ismejao! Jel biste vi bile hrabre da ponesete ovakav nakit?
Tanjug/AP

Kreditne kartice svi čuvaju na bezbednom mestu i njihovo korišćenje je isključivo privatno. A šta biste rekli kada biste ih videli na nečijim ušima? Poznata starleta Kim Kardašijan odlučila je da na sebe okači upravo jedan takav aksesoar, te da tako, kako su prokomentarisali mnogi, ispromoviše sebe po ko zna koji put, vodeći se parolom "samo neka odskače".

Pogađajte čija su kreacija pomenute minđuše? Pa naravno, Balensiaga brenda. Iako im nije strano da motive za svoje kreacije nalaze u bizarnostima i besmislenim stvarima, to je definitivno reper kojim se vodi  ta modna kuća. 

Nešto ranije pomenuti brend je na tržište izbacio papreno skupe minđuše nalik pertlama i mnogi su mislili da se tu zaustavlja njihova "kreativnost". Međutim, Kim je pokazala da mogu to " i bolje" ili gore, pa je svojim pojavljivanjem sa njima na snimanju "Dobro jutro Ameriko" šokirala sve. 

Mnogi nisu mogli da shvate bismislenost bacanja para na takve minđuše koje koštaju 425 dolara, daleko više od srebrnog i zlatnog nakita, pa se pitamo od kog materijala su one napravljene?

Korisnici društvenih mreža bili su zgroženi poimanjem mode i trendi aksesoara za koje se odlučila rijaliti zvezda, pa je nisu zaobišle salve negativnih komentara i podsmeha na račun stajlinga.

- Ovo je kao moderno?-

- Kakve su ovo minđuše, kreditne kartice? Da li je moguće beskontaktno plaćanje sa njima?- 

- Kim, bez obzira koliko koštaju, samo ih baci, molim te -

Kim je na snimanje emisije takođe došla u crnoj dolčevici i uskim pantalonama s tigrastim dezenom koje su se pretapale u čizme. Imala je krznenu torbicu i nosila naočare za Sunce, a kosu je vezala u rep. 

U nizu bizarnih ideja za kreacije pomenutog brenda, pronašli smo još jedne minđuše sa motivima žileta. Međutim, budući da svaka roba dođe do svog kupca, verovatno će i ovaj aksesoar. 

Ovo nije prvi put da rijaliti zvezda iznenađuje ekscentričnim detaljima za koje se opredeljuje kako bi upotpunila stajling, međutim izgleda da je sada pomerila granice i da nastavlja to da čini. Videćemo šta je sledeće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)