Zanimljivosti

DŽONI DEP U NOVOJ ROMANSI! Šta kažete na ovu devojku holivudskog zavodnika?

Poznati glumac, koji je tek nedavno stavio tačku na brak s bivšom suprugom Amber Herd, viđen je u društvu žene za koju se već neko vreme spekuliše da je sa njim u vezi.

23.09.2022 10:30

DŽONI DEP U NOVOJ ROMANSI! Šta kažete na ovu devojku holivudskog zavodnika?
Tanjug/AP

Ako je sudeći po onome što prenose britanski mediji, holivudski dasa Džoni Dep bi nakon turbulentnog braka s bivšom suprugom Amber Herd i parnice koja je sada iza njega mogao napokon da odahne i da se okrene novom životu, jer je navodno u vezi sa svojom advokaticom koja ga je ranije zastupala. 

Zgodna, 37- godišnja pravnica Džoel Rič bila je u pravnom timu glumca u tužbi koju je on podneo protiv tabloida San 2020. godine, a kako prenose britaski portali, advokatica ga je podržala i tokom suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd.

Da je na pomolu nova romansa pokazale su fotografije dvoje zaljubljenih koji su zajedno napuštali sudnicu  nakon završenog postupka u okrugu Fairfaku.

Ričova je često viđana tokom suđenja kako napušta sud zajedno s Depom, iako zvanično nije bila njegov advokat. Izvor je za medije potvrdio kako su dvoje zaljubljenih viđeni po hotelima u ranoj fazi veze, te više puta na večerama u restoranima. Iako smo bili svedoci Džonijeve brižljivosti koju je pokazivao  prema prethodnoj advokatici, Kamili Vaskez, koja je vodila njegov spor sa Herdovom, čini se da je ovog puta to na višem nivou i da po sredi nije profesioalnost i saradnja, već emocije.

Iako mediji ranije nisu tumačili da između Depa i advokatice ima nečeg višeg od odnosa advokata i klijenta i nisu prepoznali hemiju među njima, čini se da je veza jaka. To je potvrdio i neimenovani izvor za Dejli mejl, navodeći kako su emocije veoma ozbiljne.

Džoel Rič je majka dvoje dece, ali je u procesu razvoda od supruga finansijera Džonatana Riča. Zaposlena je u međunarodnoj advokatskoj firmi Šilings čiji su klijenti britanski princ Hari i njegova žena Megan Megan.

Bogata advokatica rođena je kao Džoel Rašti i ćerka je imovinskih magnata. Odrasla je u Londonu, a pohađala prestižne londonske škole poput onespecijalne za devojčice iz imućnih porodica, te je upisala studije na Univerzitetu u Birmingemu gde je i upoznala svog budućeg muža.

Njena reputacija i biografija su zavidne i od samog starta je u svojoj profesiji napredovala. Počela je još kao pripravnik 2006. da bi se kasnije pridružila advokatskim firmama koje su joj obezbedile sjajne reference.

Među poznatijim i najnovijim informacijama jeste da je Rič partner advokatske firme koja zastupa Vojvodu i Vojvotkinju od Saseksa. Prema nekim nezvaničnim informacijama, ona godišnje zarađuje oko 281.000 dolara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)