Zanimljivosti

DŽESIKU ALBU JE TEŠKO PREPOZNATI! Nekada jedna od najlepših mladih glumica mršavija nego ikad!

Poznata holivudska glumica redovno objavljuje snimke na društvenim mrežama, međutim, jednim od poslednjih je ozbiljno podelila fanove.

19.11.2022 10:01

DŽESIKU ALBU JE TEŠKO PREPOZNATI! Nekada jedna od najlepših mladih glumica mršavija nego ikad!
Foto: Tanjug/AP

Džesika Alba jedna je od najpoznatijih glumica s holivudske scene koja je karijeru počela još kao tinejdžerka. Kroz postojanje u filmskoj industriji ona nije mnogo menjala izgled, a prirodnost je ono po čemu je godinama prepoznatljiva. Nikada nije imala problem da se u javnosti pojavi bez šminke, a osim toga, često i na društvenim mrežama pokazuje kako izgleda kada nije maksimalno doterana. Međutim, ove godine u aprilu napunila je 41 godinu i njeni fanovi primetili su veliku promenu na njenom liku. Mnogi su istakli da ju je čak teško prepoznati, a kao razlog su navodili činjenicu da je mršavija nego ikad i da se to i te kako ocrtava na njenom liku. 

Ipak, glumica je zadržala svoj živahan izgled i trudi se da bude maksimalno raspoložena za sve svoje fanove.  

Ona je tako na svom nalogu na TikToku objavila proces pripreme za jedan očigledno poseban događaj, pokazavši u startu svoj prirodan izgled, raspletenu kosu i lice bez šminke. Na prvi mah učini se kao da to nije ona, ali se nakon što je razvukla osmeh i pokazala svoje biserno, bele zube, svima je bilo jasno da je u pitanju ona.

- Izgleda mi nekako drugačije - 

- Džes, i dalje si prelepa, ali očigledno imaš manjak kilograma - 

- Mršava, premršava - ređali su se komentari ispod glumičinog videa. 

Na videu se zatim vidi kako je Džes u društvu šminkera i frizera, a onda je usledila transformacija. Džesika već u drugom delu snimka pokazuje svoj fantastičan izgled nakon šo su na njemu radili stručnjaci. Napravili su od nje pravu princezu, poput onih iz Diznijevih ostvarenja, ostavivši sve bez daha. 

Sa diskretnom šminkom i karminom u boji korala, kao i dugačkom roze haljinom Džesika je pokazala da je diva. Iako je većina bila saglasna da sjajno izgleda u obe varijante, bilo je i onih koji su joj osim manjka kilograma zamerili i to što je šminka, po mišljenju pojedinaca, zapravo čini starijom.

- Ponekad sam ja zarinuta za tebe Džesika -

- Prirodno si predivna... -

- Iskreno, nije ti potrebna nikakva šminka jer si prediva kakva jesi od srca to mislim -

- Crna kosa te čini starijom - 

- Ova žena ne stari - ređali su se komentari.

@jessicaalba Such an amazing record breaking night celebrating #baby2baby ♬ original sound - Yo Mama

I dok su mnogi sugerisali glumici da svetlija kosa i pramenovi više idu uz nju jer joj daju mladalački izgled, drugi su rekli kako je ona svejedno lepa, čak i bez šminke, i da ne shvataju zašto svaka dama po svaku cenu koristi mejkap. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)