Brak i veze

PREVARIO JE DEVOJKU, A ONA JE UČINILA NEŠTO ŠTO ĆE GA POTPUNO SLOMITI: Servirala je osvetu hladnu, kada bude video svoj automobil pozliće mu! (VIDEO)

Iako mnogi dostojanstveno podnesu ono što im se dogodilo i nastave dalje sa životom, ima i ljudi koji se odluče za nešto drastičniji metod odgovora.

26.04.2023 20:30

PREVARIO JE DEVOJKU, A ONA JE UČINILA NEŠTO ŠTO ĆE GA POTPUNO SLOMITI: Servirala je osvetu hladnu, kada bude video svoj automobil pozliće mu! (VIDEO)
shutterstock.com

Prevara u vezi je jedna od najgorih situacija sa kojima se može suočiti neki par. Oni koji su prevareni teško mogu da podnesu činjenicu da im partner nije na vreme predočio ukoliko je nestalo ljubavi i strasti u vezi, već dožive poniženje od njega od koga se često teško oporave. Kada su u pitanju žene, suočene sa tom činjenicom mnoge smišljaju kako da se osvete do juče voljenoj osobi i barem malo joj približe bol koji su pretrpele. 

Pojedine pribegavaju klasičnim metodama osvete, sa potencijalnim ishodom da izazovu ljubomoru kod bivšeg partnera, pa na njegove oči flertuju sa drugima, dok neke jednostavno budu srećne same sa sobom i potpuno se posvete svom razvoju i radu na sebi, što je, prema mišljenju psihologa, najbolje rešenje.

Međutim, jedna devojka je odlučila da pokaže javno sramotu svog bivšeg dragog i da mu osvetu servira "hladnu". Očigledno je izabrala da uradi ono što će ga, kako je verovala, najviše pogoditi. 

Printscreen/TikTok/itschloeveitch

Devojka je pokazala vlasnikov auto nakon što se malo "zabavila"

Ona je, naime, sprejem ispisala po njegovom automobilu cheater, što u prevodu sa engleskog znači prevarant, aludirajući na ono što je doživela. Automobil je bio parkiran ispred neke zgrade, a ispisana poruka je svakako privlačila pažnju začuđenih prolaznika jer je prekrivala čitavu jednu bočnu stranu vozila.

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije. 

- Ovo je genijalno -

- Uradila bih mu ovo da ima auto -

- Zamisli da si to uradila na pogrešnim kolima -

@itschloeveitch

ONLY IN LA😭 WHO DONE THIS! ♬ original sound - Chloeveitch

- Ovo je nešto što ću svakako uraditi -

- Svi imamo tog jednog prijatelja koji bi ovo učinio za nas - komentarisali su korisnici mreže.

Iako muškarci nisu bili oduševljeni objavom i upropašćenim kolima, ženama se ideja veoma svidela. Ipak, bilo je pripadnika oba pola koji su osudili takvo ponašanje, ali je većina razumela čitavu situaciju i opravdala ju je time da ne postoje ni reči ni poruke koje mogu da poprave nečije slomljeno srce.

Većina devojka je rekla da bi na mestu prevarene devojke uradile isto i da je muškarac prošao odlično samo sa tom porukom, upozorivši pripadnike jačeg pola da se varanje ne isplati i da će im ga žene kad-tad naplatiti, nekada i bukvalno, finansijski.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)