Ostali ljubimci

MAČKA GA JE DOZIVALA PRED VRATIMA TERASE, A KADA JE IZAŠAO USLEDIO JE ŠOK: Koga su to dovele, nije znao da li da beži ili doziva u pomoć?! (FOTO/VIDEO)

Ovaj snimak je na TikToku za kratko vreme pogledalo na hiljade ljudi, a uprkos činjenici da je mnoge oduševio, mnoštvo korisnika poznate društvene mreže je osudilo vlasnika mačaka.

04.03.2023 10:01

MAČKA GA JE DOZIVALA PRED VRATIMA TERASE, A KADA JE IZAŠAO USLEDIO JE ŠOK: Koga su to dovele, nije znao da li da beži ili doziva u pomoć?! (FOTO/VIDEO)
instagram-lovinganimals.dg

Snimci sa životinjama uvek su rado gledani. Najčešći ljubimci su upravo psi i mačke, ali neretko zaluta i poneka divlja životinja koja reši da navrati do obližnje kuće koja se nalazi nadomak šume. Tako su u narednom video klipu glavni akteri su upravo primerci jedne divlje vrste. Naime, kako se čini, vlasnici kuće vole mačke, pa se na samom početku može videti kako nekoliko mačaka uskače sa ograde pravo kroz vrata ove kuće. U narednom momentu čuju se i mjauci, odnosno da ljubimci dozivaju svoje vlasnike ne bi li im otvorili vrata ili ih nahranili. 

Međutim, već u narednom momentu vidi se kako muškarac izlazi na trem kuće, koja se očigedno nalazi pored šume, i tamo ima šta da vidi. Dok je maca sedela pred vratima, strpljivo čekala i gledala u vlasnika, iza nje se se sakupila, ni manje ni više, nego grupa od čak desetak lisica. Vlasnik je kasnije priznao da mu u prvom momentu nije bilo sve jedno, budući da nije znao da li da samo zalupi vrata i beži ili doziva u pomoć, međutim, istog trenutka se uplašio i za svog ljubimca.

Ipak, već u narednom momentu je jasno da su malene lisice znatiželjno i bez imalo straha gledale u vlasnika kuće, te da nisu imale nameru nikoga da povrede. Jedna je tako čak skupila hrabrost i prišla do samih vrata, a u jednom momentu skoro je i ušetala u kuću domaćina. 

U narednih nekoliko sekundi snimka vidimo da gazda kuće lisicama baca hranu, dok su one jedna po jedna strpljivo čekale svoj komad. Pošto su namirene, sve lisice su se povukle, dok na snimku vidimo da se i treća mačka penje na ogradu pored kuće i uskače unutra kroz otvorena vrata.

- Slatki posetioci - stoji u opisu snimka.

Snimak je pogledan blizu 36.000 puta za svega nekoliko dana, a većina je bila oduševljena smelošću lisica.

- Bravo, kako su se poludresirale -

- Dolaze po hranu kao da su u zoološkom vrtu -

- Garant je prvo dolazila jedna, ali očigledno se dobre vesti brzo šire -

- Meni je fascinantno kako one čekaju na svoje "sledovanje" hrane -

- Ovako je čovek u početku i psa pripitomio - ređale su se reakcije. 

S druge strane, bilo je mnoštvo i negativnih komentara koji idu u smeru toga da su lisice ipak divlje životinje i da ih tako treba i tretirati.

- Ipak su to divlje životinje koje ne bi trebalo pripitomljavati -

- Ovako će se navići da ne love i kad se ti ljudi odsele osuđene su na propast -

- Divlje životinje su nepredvidive, kada im jedan dan budu pojeli ove mačke, pitaće se šta im bi -

- Mogu samo da zamislim šta će biti jednog dana ako ovom čoveku nestane biskvita, poješće ga živog garant! -

- Ne znam koliko je uopšte zdravo htraniti lisice biskvitima od hleba -

- Ovog čoveka bi trebalo prijaviti! - pisali su mnogi korisnici TikToka. 

BONUS VIDEO:


Komentari (0)