Ostali ljubimci

BIO JE UVEREN DA JE SPASAO NAPUŠTENO ŠTENE: Životinja je počela da raste i shvatio je da to nije pas, umalo da završi u zatvoru! (FOTO)

Njegove sumnje je odgnao veterinar koji ga je upozorio da ne može da zadrži neobično stvorenje.

10.02.2024 16:22

BIO JE UVEREN DA JE SPASAO NAPUŠTENO ŠTENE: Životinja je počela da raste i shvatio je da to nije pas, umalo da završi u zatvoru! (FOTO)
tviter/marcy_com

Marsi je čovek koji voli životinje. On je 2020. godine naišao na neobično stvorenje na putu, za koje je pomislio da je napušteno štene. Odlučio je da ga uzme i pokuša da mu pruži dom, ali ubrzo je otkrio da ta životinja uopšte nije pas, već nešto sasvim drugo.

Marsi je podelio svoje otkriće na tadašnjem Tviteru, čak je nazvao psića Luna i pitao je pratioce da li neko zna čije je to štene. Ova objava je izazvala veliku pažnju i brojne komentare, ali mnogi su primetili da to zapravo nije pas, već da bi moglo biti reči o maloj lisici.

Nesiguran u svoje pretpostavke, Marsi je obećao da će odvesti životinju veterinaru kako bi dobio potvrdu. Njegove sumnje je odgnao veterinar koji ga je upozorio da ne može da zadrži neobično stvorenje.

- Hvala vam na brojnim odgovorima i mišljenjima. Je li to lisica? Kasnije ću to potvrditi kod veterinara - napisao je on u komentaru svoje objave, a o njemu je pisao i Miror.

Iako je kasnije saznao da jeste reč o lisici i dalje je brinuo o njoj, ali je shvatio da je ne može zadržati, jer je ilegalno držati lisice kao kućne ljubimce u Japanu.

Na kraju je odlučio da je najbolje da malu Lunu preda na farmu, ali je izrazio želju da je povremeno poseti. Iako Luna nije bila ono što se očekivalo, njen slatki izgled je privukao pažnju i Marsijeva dobronamerna misija spašavanja je ipak imala srećan završetak.

- Dobro je zbrinuti bilo koju životinju kojoj je u tom trenutku potrebna pomoć.

- Bravo za ovog čoveka.

- Ta lisica će na farmi imati srećan život.

- Bravo za tebe i Lunu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)