Ostali ljubimci

PONAŠANJE DIVLJE ŽIVOTINJE ZAPANJILO LJUDE: Lisica je videla mačku, a onda je usledilo nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Ova scena rastopila je i najtvrđa srca.

06.02.2024 13:10

PONAŠANJE DIVLJE ŽIVOTINJE ZAPANJILO LJUDE: Lisica je videla mačku, a onda je usledilo nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@spreadingfears

Prijateljstvo divljih i domaćih životinja je velika retkost. Divlje životinje poput lisice najčešće se klone ljdui i u naseljena mesta dolaze samo u krajnjoj nuždi i to zbog hrane. Međutim, nekad se dogodi nešto što niko ne očekuje i razvije je prijateljstvo i naklonost između životinja koje na prvi pogled nemaju apsolutno ništa zajedničko.

Na snimku koji se pojavio na TikToku gde je privukao veliku pažnju vidi se vrlo neobično ponašanje divlje zveri. Naime, pustinjska lisica koja je po svemu sudeći odrasla uz mačku, ponovo sreće svog prijatelja. Usledilo je nešto čemu se niko nije nadao.

Foto: Shutterstock

Ljubitelji životinja znaju da je ljubav prema njihovim ljubimcima jedna od najvećih

 

Lisica ne krija radost zbog susreta sa mačkom, a njena sreća je toliko velika da ne može da se kontroliše već se valja po prašini željna igre sa svojim prijateljem. Mačka je, kako se čini, kulira ali je jasno da su ove dve životinje potpuno različite vrste ipak na neki način vrlo bliske i povezane, te da lisica želi da se češka i mazi kao da je mačka.

U drugom snimku se vidi lane koje je zaglavljeno između rešetaka i bezuspešno pokušava da se oslobodi. Njegova mama srna stoji po strani bespomoćno gledajući svoje mladunče koje ne može da oslobodi glavu između metalnih rešetki. Na sreću, tu se našao jedan dobar čovek koji pomogao lanetu da se oslobodi o odskakuće kod svoje mame. 

I poslednji, treći snimak prikazuje pospanu foku koja se izležava na Severnom polu uživajući u snu. U opisu ovih snimaka stoji "ljubav je uvek odgovor na sve", a ljudi su potvrdili da treba prepoznati nečiju ljubav i brigu i da su ove životinje pravi primer za to.

 

 

- Tu mačku nije briga...

- Zvuk pospane foke...joooj...

- Ta lisica čeka na češkanje po stomaku.

- Volim životinje, uvek se raznežim i rastopim kad ovo vidim.

- Upravo sam ustala i već plačem - bili su neki od komentara.

Iako su mnogi napadali mačku kako u snimku ne obraća pažnju na svog starog prijatelja bilo je i onih koji su objasnili da svi koji poznaju mačku znaju da je njeno mahanje repom znak da je srećna. Mnogi su se složili kako su životinje vrlo direktne u pokazivanju emocija za razliku od ljudi, pa bi većina nas bi mogla dosta toga da nauči od životinja kada je širenje ljubavi u pitanju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)