Roditeljstvo

SNIMAK KOJI ĆE OTOPITI I NAJTVRĐE SRCE: Pradeda i praunuk zajedno uče da koriste hodalice, njihov pogled pun ljubavi raznežio je javnost (VIDEO)

Zajedničkim snagama je lakše.

03.02.2024 10:00

SNIMAK KOJI ĆE OTOPITI I NAJTVRĐE SRCE: Pradeda i praunuk zajedno uče da koriste hodalice, njihov pogled pun ljubavi raznežio je javnost (VIDEO)
Printcreen/Tiktok/pubity

Jedna od najlepših stvari je proširenje porodice i susret generacija kada najstariji članovi porodice, pradeda i prababa dočekaju svoje potomke. Iako su takvi slučajevi retki, zavređuju pažnju.

Na pominjanje pradede i praunuka mnogi će pomisliti da se radi o veoma površnoj vezi, gde ne stižu ni da se vide, a kamoli druže. Za starije se uglavnom vezuje lošije zdravlje zbog čega nisu u mogućnosti da svojoj porodici i naslednicima budu posvećeni kao onda kada su bili mladi.

unplash

Odrastanje uz dedu i pradedu za decu je jedna od najlepših uspomena

Ipak, jedna slika koja kruži internetom demantovala je ovo gledište. Naime, u jednoj objavi koju je podelila stranica Publity na TikToku, vidi se snimak jedne žene koja je svojom kamerom ovekovečila trenutak druženja svog deteta sa njenim dedom koji ima 96 godine. Ona je u objavi napisala kako pradeda i praunuk zajedno počinju da uče korišćeje hodalice i da ja između njih 96 godina razlika. 

Dečak je koristio igračku, dok je deda zbog problema sa hodanjem morao da koristi hodalicu. Ova scena nikoga nije ostavila ravnodušnim, a u snimku se vidi emotivan trenutak kada pradeda nešto govori svom praunuku i kako mu se smeška, dok dečak pokušava da pokaže svoje veštine najbližima. Snimak je privukao pažnju ljudi na društvenoj mreži koji su komentarisali kako je ovo jedna od najemotivnijih slika.

@pubity The way they looked at each other at the end 😭😭😭 #Pubity (Angela Mousette via @ViralHog ♬ original sound - Pubity

- Kada jedan drugog pogledaju..

- Dele vezu koja ne poznaje granice.

- Krug života.

- Zajedničko obožavanje! Ne plačem.

- Oni su tako ponosni što dele taj trenutak.- bili su neki od komentara

Mnogi su se prisetili svog detinjstva te priznali kako su to čarobni trenuci koji će im ostati zauvek u pamćenju. Drugi su komentarisali da je ovo neraskidiva veza između praunuka i pradede i da pradede njih vole više nego svoju decu.

Na snimku se vidi čitava generacija odnosno, unuka, ćerka i supruga ovog pradede.

- Ovo je neprocenjivo- zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)