Roditeljstvo

MARTA IMA 19 DECE I SVAKO IMA RAZLIČITOG OCA: Živi od pomoći države i ne planira da stane sa rađanjem

Javnost je zgrožena nakon ispovesti ove majke.

01.02.2024 09:30

MARTA IMA 19 DECE I SVAKO IMA RAZLIČITOG OCA:  Živi od pomoći države i ne planira da stane sa rađanjem
tiktok/johnnyjaciel

Marta je tridesetdevetogodišnjakinja iz Kolumbije koja je šokirala je javnost kada je otkrila da je majka 19 dece, a sva deca imaju različite očeve. Trenutno trudna sa dvadesetim detetom, Marta planira da nastavi da rađa dokle god joj telo to dozvoljava. Ona smatra majčinstvo "profitabilnim poslom" i ističe da će nastaviti da rađa.

Finansijska podrška i izazovi majčinstva

Marta tvrdi da dobija finansijsku podršku od vlade za svako dete, što je motiviše da nastavi da rađa. Svaki mesec, država joj isplaćuje oko 460 evra, a lokalna crkva i komšije takođe pružaju podršku ovoj samohranoj majci u njenom jedinstvenom putovanju majčinstva. Međutim, i pored finansijske podrške, svakodnevni izazovi su prisutni. Marta živi u stanu sa tri spavaće sobe sa svojom decom, a kaže da je izazovno pružiti adekvatne obroke za sve na ograničenom budžetu.

Etika i odgovornost očeva

Govoreći o očevima svoje dece, Marta ih optužuje za "neodgovornost" i ističe da su "nesposobni". Ona takođe otkriva da je za trenutnu trudnoću nesigurna ko je otac. Sa 17 dece koja još nisu napunila 18 godina, Marta planira da nastavi da rađa dokle god joj telo to dozvoljava, dok će njeni "trenutni naraštaji" napustiti dom kada odrastu.


Marta ne odustaje od svoje odluke da nastavi da rađa, dok se društvo podelilo u mišljenjima o njenom jedinstvenom pristupu majčinstvu. Dok jedni podržavaju njenu odluku, drugi osuđuju njen stav. Ona ističe da vidi majčinstvo kao "posao" i smatra ga profitabilnim. Sve dok dobija podršku države i drugih institucija, Marta planira da nastavi da rađa i da proširi svoju porodicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)