Roditeljstvo

OSTAO JE IZBEZUMLJEN ZBOG ONOGA ŠTO JE USLEDILO: Žena je zamolila supruga da bebi promeni pelene, a njegova reakcija je urnebesna!

Ponekad i tate moraju da se malo bave mališanima kako bi znali šta majčinstvo sve podrazumeva.

25.01.2024 16:01

OSTAO JE IZBEZUMLJEN ZBOG ONOGA ŠTO JE USLEDILO: Žena je zamolila supruga da bebi promeni pelene, a njegova reakcija je urnebesna!
Printscreen/TikTok/cuteebaaby

Ako ste od onih mama koje žele trenutak predaha i da ih tata menja u nekim poslovima oko bebe, samo napred. Znamo da je verna uloga majke u menjanju pelena i da sem nje niko ne pristupa tom poslu, ali ako ste ljuti na svog partnera u poslednje vreme, možda je ovo idealan način da ga "kaznite".

Sve dok se muškarci ne suoče sa pravom slikom šta majčinstvo zaista jeste, između ostalog i menjanje pelena, mnogi čak taj posao smatraju nečim "lakim" i nečim što se podrazumeva. Ali neki su se "opekli" i videli da situacija nije takva kakvom su je zamišljali.

shutterstock.com

Veza oca i bebe je posebna, međutim neke aktivnosti oko bebe očevima nisu tako omiljene

Jedan mladi otac je u jednoj objavi na TikToku nasmejao sve svojim (ne) snalaženjem oko bebe. Supruga mu je, ne znamo da li iz kazne ili da ga "nauči", poverila posao promene pelena bebi, snimajući njegovu reakciju.

Muškarac je pokušavao da pristupi menjanju pelena ali bezuspešno. Konstatno mu je nailazio nagon za povraćanjem i sve vreme je pokazivao gađenje, pošto je osetio smrad koji se širio od pelena, što je očekivano kod beba.

Mladi tata je, ako je verovati ovom snimku i urnebesnoj reakciji kojoj se smejala i mama, po prvi put menjao pelene svojoj ćerkici, međutim, da li je u tome do kraja uspeo u objavi nije otkriveno. On je sve vreme kašljao, zgražavao se i imao osećaj da će povratiti. Dramatičan pristup tate presvlačenju bebe, mnoge je na mreži nasmejao, a neki muškarci su priznali kako je vredno divljenja šta sve žene trpe zbog deteta.

 

 

- Da li je na kraju on to odradio ili si preuzela stvar?

- Beba je u fazonu "hoćemo to da završimo danas ili?"

- Toliko je dramatičan. Da samo zna da mi nakon toga idemo da jedemo.

- Ne mogu da prestanem da se smejem.

- Poštovanje za sve majke.

- Oče, uradi to molim te. Da možeš ti to.

- Jadan momak verujem mu- bili su neki od komentara

Snimak je nesumnjivo nasmejao one koji su ga pogledali, pogotovo žene. Muškarci su ipak ostali iznenađeni rekavši kako veruju da taj posao nije lak i da treba odati priznanje i poštovanje ženama za majčinstvo.

Iako nije poznato da li je u pitanju šala i da li je muškarac "iskarikirao" sve, većina se složila da je takva reakcija kod mnogih tata očekivana i da veruju kako ne podnose svi isto ovako nešto.

Zadovoljna mama se naravno smeškala iza kamere, pa ostaje pitanje da li je na ovaj način želela da "nauči lekciju" svog supruga i da mu se na neki način "osveti".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)