Roditeljstvo

OSTAO JE SAM SA SINOM I POKUŠAO DA GA ZABAVI: Ono čega se dosetio ovaj tata bila je prava magija! (FOTO+VIDEO)

Njegov način Tatin trik za animiranje mališana dobio milione sviđanja na društvenim mrežama.

01.02.2024 16:00

OSTAO JE SAM SA SINOM I POKUŠAO DA GA ZABAVI: Ono čega se dosetio ovaj tata bila je prava magija! (FOTO+VIDEO)
Instagram-okewt_

Jedan tata je odlučio da obraduje svog sina od nepune dve godine na veoma neobičan način. Umesto klasičnih igračaka ili crtaća, on je pokušao da animira svog mališana na jedinstven način, čarolijom. Ovaj snimak naišao je na veliki broj sviđanja na društvenim mrežama

Tata je prvo ugasio svetlo jednom rukom, stvarajući trenutak iznenađenja i tajanstvenosti. Zatim je, kao pravi majstor iluzije, izvukao iz džepa mobilni telefon na kome je bila upaljena lapa i uperio je ka svom sinu. Oči deteta su bile širom otvorene dok je gledalo svetlost koja se kretala ka njemu. Taj trenutak je sigurno bio magičan za malog dečaka.

Instagram-okewt_

Tatina supermoć!

Međutim tu nije bio kraj tatinoj čaroliji. Tata je ponovo podigao lampu, pa je sakrio i zatim upalio regularno svetlo i kao da je "vratio" svetlo u kući. Reakcija deteta na ovo malo čudo je bila više nego očekivana, mališan je bio oduševljen, toliko da je tapšao od uzbuđenja.

Ova neobična interakcija između oca i sina pokazuje koliko je mašta važna u odrastanju dece. Tatin trud da iznenadi i obraduje svog sina na ovakav način sigurno će ostaviti nezaboravan utisak na njihov odnos. Uz malo kreativnosti, svakodnevne aktivnosti mogu postati prave male avanture za najmlađe.

- Tatina supermoć - glasi u opisu videa.

 

 

Video je dobio neverovatnih 9 miliona i 163.000 sviđanja samo na Instagramu, dok su se komentari ređali.

- Sve je ovo lepo, dok te sin ne tera da mu taj trik pokažeš barem još 30 puta!

- Imam 25 godina i oduševio sam se kao da ima dve godine!

- Bravo za ovog tatu!

- Ko kaže da magija ne postoji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)