Roditeljstvo

BEBA SE IGRALA NA PODU DOK JE MAMA TRAŽILA ODEĆU U FIOCI: Dete je nestalo u sekundi dok je žena prestravljeno i u panici zavirivala po ćoškovima!(VIDEO)

Izgleda da mališane nikada ne treba da ispuštate iz vida.

27.01.2024 15:00

BEBA SE IGRALA NA PODU DOK JE MAMA TRAŽILA ODEĆU U FIOCI: Dete je nestalo u sekundi dok je žena prestravljeno i u panici zavirivala po ćoškovima!(VIDEO)
Instagram/the.newparents

Roditeljstvo sa sobom nosi veliki broj izazova, dok oni koji imaju naslednike ne mogu da se odluče da li im je bilo lakše dok su njihova deca bila u pelenama ili kasnije, kada su odrasla. Ma koliko svi pričali onu staru “Mala deca, mala briga”, mame su tada najopreznije, budući da beba može da se povredi na svakom koraku. Jedan snimak je tako postao rado gledan i još rađe prosleđivan na društvenim mrežama i to zbog jedne zanimljivosti.

Mama je bila zauzeta traženjem presvlake za svoju bebu po fioci u dečijoj sobi, dok je beba sedela tik do nje. Ta soba nije mnogo velika, tek tolika da stanu osnovne stvari za bebu. Takođe dete tog uzrasta nije sposobno da istrči bilo gde, pogotove ne da nestane u trenu, a ipak to se desilo.

Mama je bila zauzeta razgledanjem presvlaka i nije ni primetila kada je beba nestala iz njenog vidokruga. Primetno je da beba ima oko godinu dana, budući da samo da puzi. Dok je mama pažljivo razgledala različite bodiće i majušne majice, beba je bila veoma nestašna i odlučila je da se malo poigra. Ona je iskoristila priliku mamine nepažnje da otpuzi, provuče se i sakrije iza fotelje. 

Kada je mama završila sa razgledanjem presvlaka, okrenula se kako bi presvukla devojčicu. Međutim, nje nije bilo nigde u blizini. Majka je pretrnula od straha i panično je krenula da je traži po sobi, čak je gledala po ćoškovima i ispod kreveca, ali bebe nije bilo. Na kraju je primetila da se ona sakrila iza fotelje. Ova majka nije mogla da poveruje da je njena ćerka iskoristila minut njene nepažnje i već je uspela da odluta iako još ne ume da hoda.

 

 

Snimak je na Instagramu pregledan 1.671.000 puta, a dobio je više od 7.000 sviđanja, dok su se komentari nizali.

- A ha ha ha, to se i meni skoro desilo. Moj sestrić je samo u trenu nestao. Dozivala sam ga, jurila po kući, čak sam istrčala i napolje i počela u panici da plačem, a on je sve vreme bio sakriven ispod stola.

- Pojedine bebe se zaista brzo kreću.

- Ova mama svaki dan rizikuje da dobije srčani udar!

- Ali beba koja se ne oglašava je hit!

- Smejem se na glas!

- Pa kao da je mogla da ode ko zna gde!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)