Mace

BEBA SE IGRALA U SOBI A ONDA JU JE MAČKA ZASKOČILA: Evo šta je životinja uradila sa bebinom kosom!

Nekada njihova ljubav zna da bude neprijatna.

27.01.2024 10:00

BEBA SE IGRALA U SOBI A ONDA JU JE MAČKA ZASKOČILA: Evo šta je životinja uradila sa bebinom kosom!
Printscreen/TikTok/nadin_march

Danas je gotovo nezamislivo da dete odrasta bez nekog ljubimca, a u eri digitalizacije roditelji se trude da ovekoveče svaki njihov zajednički trenutak u igri. Iako smo do sada imali prilike da vidimo i nestašluke ovih umiljatih životinja, pa čak i neke nimalo bezazlene situacije u kojima su se nalazili njihovi vlasnici, mačke su ipak bile i ostale najumiljatiji ljubimci koji posebno vole igru sa decom.

shutterstock.com

Mačke su po prirodi radoznale životinje ali su mnogima omiljeni ljubimac

U snimku koji kruži tiktokom jedna maca je nasmejala sve svojom radoznalošću i potrebom da zna zašto je sve tako kako jeste. Mala devojčica je sedela na podu dok je maca u jednom trenutku počela da istražuje po njenoj kosi videvši da ona ima kike. Budući da se životinja nije susretala sa nečim sličnim krenula je šapama da opipa "teren" i vidi čemu one služe. Jednogodišnja beba sedela je mirno blago se osmehujući, a onda se okrenula kako bi i ona videla o čemu se radi i zašto je njen ljubimac tako radoznalo "čupka".

Snimak je na mreži objavila Nadin Marč, mama iz Ukrajine koja je ovekovečila ovaj trenutak, a video je pregledan 51,2 miliona puta i sakupio je 4 miliona sviđanja. 

 

 

- Oni nekako liče.

- Mačka je u fazonu "zašto ona ima antene?"

- Devojko, sredila si kosu?? Daj mi da vidim..

- Ali zašto su kao bliznakinje?

- Bolno je koliko je slatko- bili su neki od kmentara.

Preslatka i devojčica i uporna i radoznala maca su ukrale sve simpatije ljudi na Tiktoku, a većina se složila da je za majku bilo pravo uživanje gledati ovako nešto i uživati u čuvanju deteta.

Bilo je i onih koji su upozorili na nepredviđene situacije rekavši kako je sa mačkama nepredvidivo i da je mogla da povredi ili ogrebe dete. Ipak neki su rekli da su mačke i te kako pažljive sa decom i da imaju osećaj za brigu te da su deca sa njima potpuno bezbedna, ukoliko su to njihovi ljubimci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)