Mace

OVA MAČKA IMA KRALJEVSKI TRETMAN: Apartman bolji nego u luksuznim hotelima sa 5 zvezdica! (FOTO+VIDEO)

Komentari su se samo nizali, a mnogi su primetili da ova životinja živi bolje od njih.

05.01.2024 12:20

OVA MAČKA IMA KRALJEVSKI TRETMAN: Apartman bolji nego u luksuznim hotelima sa 5 zvezdica! (FOTO+VIDEO)
Instagram-cats.oi

Opremanje sobe samo za mačku može biti zabavan i koristan način kako bi vaš ljubimac imao svoj prostor u domu. Mnogi bi pretpostavili da bi to podrazumevalo udobnu fotelju ili interesantu grebalicu, stazu za penjanje i gomilu igračaka. Ipak jedan vlasnik je prevazišao sve ostale u pokušaju da maksimalno razmazi svoju mačku. Njegova mačka ima kraljevski tretman.

Snimak koji je nasmejao mnoge, ali i izazvao podeljne reakcije pojavio se na Instagramu i prikazuje sobu koja je po svoj prilici opremljena samo za mačku. Vrata su otvorena i vidi se da unutra leži neka vrsta persijske mačke crno-bele boje koja se odmara na krevetu. Međutim to nimalo nije običan krevet. To je bračni krevet sa sve posteljinom, naslonom za krevet i dva jastuka, a tačne je veličine ove mačke. Maca se zadovoljno proteže po njemu, dok je krevet ispod prozora na kome je i zavesa. U sobi se regularno pali i svetlo.

Najinteresantniji detalj je u levom kutku sobe koji je u vidu male jelke koja je bogato ukrašna. S druge strane kreveta nalazi se komodica ili tzv. noćni stočić na kome se nalazi lampa i figurice u obliku mačke. Tu je i čupavi luksuzni tepih, dok je sa leve strane ukrasna polica i maleni kamin u kome simbolično stoje tri sveće i na njemu velikim slovima piše Mir (Peace). Tu je i komoda za navodno presvlačenje, kao i garnitura od skaja sa komodom. 

- Moja mačka živi svoj najbolji život u svom malom apartmanu - stoji u opisu snimka. 

 

 

Video je samo na Instagramu dobio 75.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Samo me jedno zanima, zašto je u stanu ove mačke sve besprekorno čisto i ništa nije izgrebano, čak ni kožna garnitura?

- Zato što ona ne grebe svoje stvari, samo naše.

- Čak je i njena jelka netaknuta!

- Ne bih imala ništa protiv da delim ovu sobu sa mačkom.

- Vauuuu, ova mačka živi bolje nego mnogi od nas!

- Kod mačke je sve pod konac, jer ona sama sve to održava svakodnevno.

- Njen apartman je bolji čak i od mog!

- Životni san mi je da radim bar 10h dnevno, da bih svojoj mački mogla sve ovo da priuštim!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)