Mace

BEZBRIŽNO JE SPAVAO KADA MU JE MAČKA USRED NOĆI PRIREMILA ŠOKANTNO IZNENAĐENJE: Ono što je zatekao u krevetu razbudilo ga je u sekundi(VIDEO)

Čovek je ostao zapanjen neočekivanim gostom koji je njegov ljubimac doneo.

26.12.2023 12:30

BEZBRIŽNO JE SPAVAO KADA MU JE MAČKA USRED NOĆI PRIREMILA ŠOKANTNO IZNENAĐENJE: Ono što je zatekao u krevetu razbudilo ga je u sekundi(VIDEO)
Instagram-catthebest_mao

Mačke su neverovatna stvorenja koja često unose radost i iznenađenja u živote svojih vlasnika. Jedna od interesantnih karakteristika mačaka je njihova lovačka priroda koja ponekad rezultira donošenjem ulova svojim vlasnicima. Ovaj slatki običaj može biti izvor smeha, iznenađenja, ali i straha. Nije redak prizor da mačka vlasniku donese "poklon" u vidu ptice, miša, skakavca ili nečeg drugog. Iako neki vlasnici mogu biti iznenađeni ili čak zgroženi ovakvim "darovima", treba razumeti da mačke time izražavaju prirodni lovački instinkt, a ujedno pokazuju ljubav prema vlasniku.

Za mačke je dovođenje malih životinja način komunikacije i izražavanja brige. U divljini, one love kako bi nahranile sebe i svoje potomstvo. Donošenje plena svojim vlasnicima može se posmatrati kao pokušaj mačke da podeli svoj ulov sa onima koje smatra delom svoje porodice. Tako je bilo i u slučaju koji je osvanuo na Instagramu i nasmejao mnoge.

Instagram-catthebest_mao

Mačka vlasniku donela žabu u krevet

Noćna kamera zabeležila je krajnje neobičan prizor. Naime, čovek je bezbrižno spavao, kada je primetio svoju mačku da mu se vrzma oko nogu. Nije bilo nikakvog dodatnog svetla u kući, tako da on nije mogao da vidi “poklon” koji mu je donela.

Mačka je izgleda uhvatila poveću žabu i stavila je tik do glave svoga vlasnika. Onda je ponosno čekala da on odreaguje. Čovek je shvatio šta se dešava, a verovatno očekujući mačku pored sebe pružio je ruku ka stvorenju i napipao nešto glatko i mokro. U trenu je skočio prestravljen, dok je žaba i dalje zbunjeno stajala na krevetu, a mačka je iznenađeno takođe skočila sa kreveta.

- Iznenađenje za tatu - stoji u opisu videa.

Snimak je dobio 400.000 sviđanja na Instagramu, dok su se duhoviti komentari ređali.

- Mačka koja je rekla žapcu: “Sad samo budi miran i čekaj da te ovaj čovek poljubi!”

- Ona mu je donela novogodišnji poklon.

- Kako je kućna mačka uspela da ulovi žabu?

- Žaba koja je odbrusila mački: “Rekla sam ti da mu se neću svideti!”

- Moja mačka mi je jednom “na poklon” donela zmiju.

- Ja sam shvatila da su se ljubimci okupili oko vlasnika da ga bude da bi im dao doručak.

- I meni je tako mačka donela slepog miša u krevet i ja sam ga dotakla, najjeziviji dodir ikada!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)