Mace

MAČKA SE IGRALA SA NJENOM KOSOM, A ONDA JE VLASNICA VRISNULA: Evo šta je uradila životinja, što je devojku ostavilo u šoku!

Sve je delovalo kao bezazlena igra.

25.01.2024 13:36

MAČKA SE IGRALA SA NJENOM KOSOM, A ONDA JE VLASNICA VRISNULA: Evo šta je uradila životinja, što je devojku ostavilo u šoku!
Printscreen/TikTok/jordanmyszka

Ako se odlučite za držanje ljubimca, većina će se odlučiti za pse ili mačke. Oni su najomiljeniji ljubimci gotovo svima, a poslednjih godina su mačke posebno popularne, zbog čega se sve više vlasnika, naročito žena odlučuje za njihovo društvo. Bezbroj puta smo imali priliku da vidimo na koji način ove umiljate životinje pokazuju ljubav i naklonost svom gazdi, međutim, dešavale su se i situacije kada su pokazivale svoju "divlju" stranu. 

Foto: Shutterstock

Držanje mačke kao ljubimca je za mnoge način da se nose sa usamljenošću

Vlasnici su pokazivali u snimcima kako su ih ove životinje na razne načine napadale, iskazujući svoje nezadovoljstvo, a to nije bilo nimalo prijatno za gledanje. Jordan Majska kako se predstavlja na TikToku je vlasnica jedne mačke i ona je želela sa svojim pratiocima da podeli simpatičan trenutak druženja, dok je maca bila u zanosu i dok je "žvakala" njen pramen kose.

I dok je maca uživala u svojoj "poslastici" vlasnica je ceo prizor snimala krajičkom kamere da bi u jednom trenutku shvatila da joj je pramen kose nestao. Devojka se naglo trgla i vrisnula, međutim, kosa je ostala u mačkinim ustima. Prestravljena devojka gledala je ka mački i pramenu kose razočarano, pokušavajući da shvati kako joj je to uspelo. Snimak je na društvenim mrežama privukao veliku pažnju a na Tiktoku ga je sviđalo preko 840 000 ljudi.

 

@jordanmyszka

Apparently my cat has gone to beauty school 🙃 ♬ Funny - Gold-Tiger

 

- Zovu ga ponoćni berberin.

- Kada kažeš svom frizeru "samo krajeve"

- Ali način na koji to nazad zgrabi.

- Oni su pohađali školu za mačke i ti si prvi klijent.

- Devojko, gledaš, osećaš i slušaš..kako nisi znala šta sledi- bili su neki od komentara korisnika mreže.

Mnogima je ova scena bila zabavna, međutim, bilo je i onih koji su upozorili da su ove životinje sklone takvom pnašanju i da se ne treba previše opuštati u njihovom društvu. Neki su rekli da bi ovakve stvari mogle da se dogode dok spavamo i da zbog toga treba biti posebno oprezan.

Bilo je onih koji su upozorili na to da, koliko god mačka izgledala i ponašala se umiljato ima "momente" kada pokazuje svoju "nemirnu" prirodu i kada može nepažnjom da povredi vlasnika.

Devojka nije dala nastavak niti objasnila šta se posle dogodilo, međutim, vrlo je verovatno da je zaštitila kosu na neki način kako bi joj se slične stvari ne bi dešavale.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

bojan

25.01.2024 13:06

Luda macka, jede masnu i prljavu kosu.