Kuce

OSTAVIO JE PSA NA ŠIŠANJU, a kad se vratio po njega vrisnuo je od šoka! Nije mogao da dođe sebi, da li je to ista životinja? (FOTO)

Besan vlasnik psa rase ši-cu podelio je na društvenim mrežama fotografije svog ljubimca pre i posle šišanja, svima je odmah više nego jasno šta ga je zaprepastilo.

17.03.2023 12:01

OSTAVIO JE PSA NA ŠIŠANJU, a kad se vratio po njega vrisnuo je od šoka! Nije mogao da dođe sebi, da li je to ista životinja? (FOTO)
Printscreen Twitter/@Big Burt

Nije tajna koliko su vlasnici pasa vezani za svoje kućne ljubimce. Većina ne štedi novac kad je u pitanju ishrana, a posebno negovan izgled njihovih četvoronožnih prijatelja. 

Vlasnik jednog preslatkog psa rase ši-cu podelio je na Tviteru svoje užasno iskustvo sa jednim salonom u koji je odveo svog psa na šišanje. Naime, on je svog ljubimca ostavio na šišanju u jednom salonu za pse i kad se vratio po njega bio je šokiran njegovim novim izgledom.

Nije mogao da veruje da je to njegov četvoronožni prijatelj jer je izgledalo kao da nije isti pas. 

Pre i posle šišanja

Vlasnik psa podelio je fotografije pre i posle šišanja. Pre odlaska u salon za pse njegov ljubimac je imao lepu, sjajnu dugu dlaku i jasno je da je u pitanju voljen i negovan pas. Međutim, slika koja je usledila posle šišanja zaprepastila je mnoge na društvenim mrežama. Pas je izgledao kao vanzemaljac. Većina dlake bila mu je gotovo obrijana, iskolačene oči su buljile zbunjeno dok je nešto dlake ostalo samo na repu i na vrhu glave.

- Prokleti salon, dani su vam odbrojani - poručio je besni vlasnik.

Da li je to isti pas?

Usledili su brojni komentari, a mnogi su primetili da njegov ljubimac sa novom frizurom liči na Sida, animiranoj junaka iz filma "Ledeno doba".

- Nisam mogao da prestanem da se smejem. Da li je realno da ovo urade. Odvedeš psa u salon, a dobiješ Sida - 

- Strašno! Ne mogu da verujem šta su uradili nesrećnom psu - 

- Nadam se da niste platili za ovu uslugu - 

- Ovo se zove loša frizura - 

- Ovo je sramota, upropastiš tako slatkog psa i nikom ništa. Da su ovako nešto uradili mom ljubimcu haos bih napravio u salonu - 

- Da li ste sigurni da je to vaš pas? Možda su pokušali da vam podvale drugog koji nije vaš - bili su samo neki od komentara na post ovog ogorčenog vlasnika. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)