Ispovesti

"MORAM NA POSLOVNO PUTOVANJE SA BIVŠIM, ZBOG ČEGA JE MOJ SUPRUG LJUT": Iako joj muž do sada nije pravio probleme, ova situacija ga frustrira!

Ovaj projekat podrazumeva odlazak u inostranstvo na godinu dana, kao I svakodnevno druženje i boravak u hotelima.

09.08.2023 20:00

"MORAM NA POSLOVNO PUTOVANJE SA BIVŠIM, ZBOG ČEGA JE MOJ SUPRUG LJUT": Iako joj muž do sada nije pravio probleme, ova situacija ga frustrira!
Foto: Shutterstock

Neraščišćeni računi iz prošlosti, ali i veze koje su okončane, mogu godinama kasnije da prave probleme partnerima, a jedna žena se našla u nezavidnoj situaciji, jer radi sa svojim bivšim verenikom u istoj firmi. Trenutno rade na jednom projektu što podrazmeva putovanje u inostranstvo na godinu dana, a to znači da će boraviti u hotelima i svaki dan provoditi vreme zajedno. 

Međutim, šest godina je u srećnom braku sa svojim suprugom, kome činjenica da radi sa bivšim nikada nije smetala, ali sada je rekao da ga to frustrira. Ona se obratila savetnici za bračne odnose, jer ne zna kako da postupi. Ne želi da napusti posao, ali ni sadašenjeg muža kojeg beskrajno voli, piše San. 

shutterstock.com

Projekat na kojem radi ova žena zahteva boravak sa bivšim

Savetnica je ženu podsetila da je njen suprug zabrinut i da je to mnogo bolje od neizražavanja emocija. Sa druge strane, podsetila ju je da je njen bivši verenik čovek koga je dugo volela i kome je faktički rekla "da", što je moglo da se završi brakom, i da je to razlog zbog kojeg se njen suprug oseća zabrinuto i nesigurno. Savetovala je da razgovara sa njim o svemu i pokuša da ga uveri da ga zaista voli. 

- Možda vi znate da nikada više nećete biti zainteresovani za bivšeg, ali vaš suprug to posmatra iz drugog ugla. Ipak ste sa tim čovekom bili na korak do braka što vašem mužu izaziva frustraciju - rekla je savetnica.

Pored toga, poručila joj je da se njen muž može pridružiti njima na putovanju i da je to odličan način da se zabave, a i da urade nešto novo. 

- Nadam se da će vaš suprug shvatiti da nema zbog čega da brine kada je vaš bivši u pitanju. Pokušajte da budete blagi prema njemu. Pozovite ga da krene sa vama, možda i pristane, jer on vas voli i na taj način možete da mu pružite neku sigurnost - zaključila je savetnica

BONUS VIDEO:

Komentari (0)