Ispovesti MOJ MUŽ JE POBEGAO SA LJUBAVNICOM KOJA JE ISTIH GODINA KAO NAŠA ĆERKA: Očajna žena saznala istinu na najbizarniji način 14:40
Ispovesti IMA 18 GODINA I U VEZI JE SA MUŠKARCEM OD 60: Tek kad čujete gde su se upoznali, bićete zgroženi! 19:44
Ispovesti "SLUČAJNO SAM UZELA TELEFON SVOGA DEČKA I OTKRILA JEZIVE SNIMKE": Afere su se samo nizale, sledio je šok za šokom! (FOTO) 21:00
Ispovesti TETOVAŽA MOG SUPRUGA OTKRILA JE TAJNU ZBOG KOJE SAM GA ODMAH OSTAVILA: Žena nije mogla da veruje šta joj se desilo posle 2 decenije 21:00
Strast "ŽELELA JE ODNOSE SAMO ZBOG DECE, SADA ME ODBIJA": Nakon četiri decenije braka, usledila je šok spoznaja (FOTO) 21:00
Ispovesti ZBOG LJUBOMORE JE POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Pala je na provokacije i uradila nešto zbog čega je odmah zažalila! (FOTO) 18:00
Ispovesti PRONAŠLA JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA, ALI JE TERA NA NEMOGUĆE: Žena je otkrila šta ju je dečko uslovio, niko nije ostao ravnodušan! 19:20
Ispovesti ISPOVEST STJUARDESE KOJA JE IMALA AFERU SA OŽENJENIM: "Njegova žena nas je uhvatila na delu, vrištala je i plakala, bojim se posledica!" 19:01
Ispovesti "MORAM NA POSLOVNO PUTOVANJE SA BIVŠIM, ZBOG ČEGA JE MOJ SUPRUG LJUT": Iako joj muž do sada nije pravio probleme, ova situacija ga frustrira! 18:00
Ispovesti ŽELELA JE BRAK I DECU S NJIM, A ONDA JE SAZNALA GORKU ISTINU: "Još uvek ga volim, ali ako je to jednom uradio opet će, ne želim tako da živim!" 17:00