Ispovesti

ŽELELA JE BRAK I DECU S NJIM, A ONDA JE SAZNALA GORKU ISTINU: "Još uvek ga volim, ali ako je to jednom uradio opet će, ne želim tako da živim!"

On je prema njoj uvek bio divan, ali u trenucima svađe kao da postao neko drugi.

22.07.2023 19:00

ŽELELA JE BRAK I DECU S NJIM, A ONDA JE SAZNALA GORKU ISTINU: "Još uvek ga volim, ali ako je to jednom uradio opet će, ne želim tako da živim!"
shutterstock.com

Ispovest jedne mlade devojke na društvenoj platformi Redit izazvala je burne polemike. Kako je objasnila osam meseci je bila u vezi sa momkom u koga je bila zaljubljena do ušiju. Planirali su zajedničku budućnost kad je sasvim slučajno saznala gorku istinu i odmah ga napustila.

Iako ga još uvek voli smatra da neke stravari ipak ne treba tolerisati. Preispituje svoju odluku iako u dubini srca zna da nije pogrešila.

shutterstock.com

Ona je priznala da se uplašila kad je počeo da viče na nju

Slučajno se izlanuo

Kako je ispričala ova devojka mladića je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

- Odmah smo se dopali jedno drugome. On je pre kraćeg vremena izašao iz duge veze i kad sam ga upitala zašto su raskinuli samo mi je kratko rekao da se nisu slagali. Prema meni je bio divan od prvog dana, nežna i pažljiv ma momak kakav se samo poželeti može - ispričala je ona.

Nakon osam meseci idilične veze počeli su da razgovaraju o zajedničkoj budućnosti.
- Nije me konkretno zaprosio ali ali smo više puta razgovarali o zajedničkoj budućnosti, o braku i deci. Često smo se šalili kakva imena ćemo nadenuti našoj bebi. Njegov najbolji drug se izlanuo kako je moj dragi već razgledao verenički prsten za mene, pa mojoj sreći nije bilo kraja - dodala je ona.

Međutim, sve se u trenu promenilo kada je tokom jedne prepirke saznala strašnu istinu.

- Slučajno se izlanuo da je tokom svađe udario bivšu. Bila sam u šoku, posebno što je uvek bio divan prema meni, ali to je upalilo crvenu lampicu u mojoj glavi. Batine su nešto preko čega nisam mogla da pređem. Smatram da bi svako trebalo da ima samokontrolu koliko god se druga strana ponašala histerično. Pritom su njih dvoje bili tri godine zajedno, znači ako za tri godine veze nisi mogao drugačije da rešiš stvar nego nasiljem, onda je samo pitanje vremena kad će i prema meni početi tako da se ponaša - rekla je ova devojka.

Kad mu je saopštila da ga ostavlja njen do juče divan momak je postao neko drugi.
- Potpuno se promenio, počeo je da viče na mene. U tom trenutku sam se stvarno prepala da bi i mene mogao da udari. Prekinula sam vezu i otišla. Nije mi lako jer ja njega i dalje volim. On me stalno zove, ubeđuje me da na mene nikad ne bi digao ruku, ali ja se iskreno, plašim i ne želim da budem sa muškarcem koji je sposoban da udari ženu šta god da bio razlog. Premišljam se šta da radim, ali bez obzira na sve mislim da sam donela dobru odluku - zaključila je ona.

Foto: Shutterstock

Podršku joj je pružila žena koju je muž tukao dok je bila trudna

Različiti komentari 

Usledili su brojni različiti komentari korisnika ove platforeme. I dok su je jedni podržavali i isticali da je donela dobru odluku, bilo je i onih koji su je osuđivali smatrajući da je prenaglila.

- Iako direktno tebi nije nista napravio, indirektno ti govori da je to u stanju. Neka si ga ostavila. Podržavam. Toliko je muškaraca na svetu i uopste ne treba da budeš sa nekim i da živiš u strahu šta će tebi da uradi u naletu besa.

- Svako od nas nekad izgubi kontrolu. Možda si dobro uradila, možda nisi, to ti najbolje znaš.

- Vi devojke ste mnogo razmažene. Muškarac malo povisi ton na vas a vi već bežite, hoćete da se razvodite. Moj ćale je lemao kevu svaki drugi dan pa je ostala s njim 30 godina.

- Ne postoji izgovor za nasilje. Ko jednom udari, udariće opet. To što si rakinula je najbolja stvar koju si mogla da uradiš. 

- Mene je moj muž prvi put udario kad sam ostala trudna. Nakon dve  godine veze i četiri godine braka. Drugi put kad sam se porodila. Treći put nije dobio priliku, otišla sam i odvela dete a njega ne želim da vidim nikad više - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)