Ispovesti

MOJ MUŽ JE POBEGAO SA LJUBAVNICOM KOJA JE ISTIH GODINA KAO NAŠA ĆERKA: Očajna žena saznala istinu na najbizarniji način

Žena je u ispovesti otkrila da samo sedi i plače zbog kraha u braku.

04.06.2024 16:40

MOJ MUŽ JE POBEGAO SA LJUBAVNICOM KOJA JE ISTIH GODINA KAO NAŠA ĆERKA: Očajna žena saznala istinu na najbizarniji način
Shutterstock

U ljubavnoj ispovesti koju je jedna žena podelila tražeći savet od savetnice za odnose, otkriva kako se rasturio brak u koji je verovala . Par koji je u poznim četrdesetim godinama  naišao je na veliku prekretnicu u svom odnosu posle 25 godina nakon što je žena saznala da je njen suprug neveran i da je odlučio da se useli u njihovu kamp kućicu sa svojom ljubavnicom. Iako je i pre imao "izlete" dopisujući se sa drugim ženama za sve je pronalazio izgovore tako da mu je prethodnih puta verovala.

Ipak, kap je prelila čašu kada je putem papirologije saznala strašnu istinu. U papirima koje je imao za kredit koji je podigao otkrila je da joj je on neveran i to već duže vreme. 

- Mesecima je negirao da je varao, govoreći mi da sam paranoična. Međutim, kada sam otkrila kako razgovara sa ženom u baštenskoj šupi, igra je bila završena. Ispostavilo se da se viđaju više od godinu dana, od kada je moja mama umrla a mom sinu dijagnostifikovana multipla skleroza. To je gorka pilula, imali smo toliko srećnih porodičnih uspomena u kampu koji je vozio našu decu širom Evrope - otkriva ona u ispovesti.

Shutterstock

Žena je priznala da joj pomisao da njen suprug provodi vreme u kampu stvara tugu i tera je na plakanje

 

Kada je žena saznala istinu, suprug je pobegao i i uselio se u kamp za koji smatra da će biti njegov dom gde će boraviti sa njom. On odbija da joj otkrije gde se nalazi ali sve njene sumnje su je vodile ka tom kampu gde zamišlja da on živi i uživa sa svojom novom ženom.

- Osećam se bezvredno i želim da sedim i plačem. Prošlo je šest meseci od tada a ja se još uvek osećam loše - dodaje ona.

Savetnica za odnose je ženi rekla da je potpuno razume, budući da ju je partner napustio bez objašnjenja. Poručila joj je da radi pre svega na sebi, a da njen suprug beži od stvarnosti i od odgovornosti  zbog čega se raspada i njihov brak

Budući da ne može uticati na promenu njegovog ponašanja, ona joj je savetovala da se usredsredi na sopstvene planove pa čak i ako oni zahtevaju da se rastanu njih dvoje. 

- Vaš muž će morati da se suoči sa istinom pre ili kasnije. Oslonite se na svoje prijatelje i pronađite utehu gde god možete - poručila je ona razočaranoj ženi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)