Ispovesti

ONA IMA ČAK SEDMORO RODITELJA: Možda zvuči nemoguće, ali njoj to ima savršenog smisla! (VIDEO)

"Svaki put kad dođem u rodni grad, idem u sve njihove kuće!"

29.05.2024 21:10

ONA IMA ČAK SEDMORO RODITELJA: Možda zvuči nemoguće, ali njoj to ima savršenog smisla! (VIDEO)
TikTok-lilyclaireclaire

Jedna žena izazvala je veliko interesovanje na društvenim mrežama otkrivajući da ima čak sedmoro roditelja. Lili Kler, koja je svoju neobičnu porodičnu priču podelila putem videa na svom TikTok kanalu ima sjajan odnos sa svim svojim roditeljima i često ih posećuje kada se vrati kući.

Ona je objasnila da njeni roditelji ne žive zajedno, ali je ona u kontaktu sa svima njima. Njena priča počinje devedesetih godina, kada su se njeni biološki roditelji upoznali na neobičan način. Naime, njena majka je ispustila kofer pun cirkuskih rekvizita, a njen otac joj je priskočio u pomoć. Brzo su se zaljubili, venčali i dobili Lili. Međutim, njihov brak nije potrajao i razveli su se.

TikTok-lilyclaireclaire

Lili Kler

Njena majka je ubrzo upoznala novog muškarca u baru i ponovo se udala, dodajući tako očuha, kao trećeg "roditelja" u Lilinu porodicu. U međuvremenu, njen otac je upoznao ženu u kuglani, koja je postala Lilina maćeha i njen četvrti "roditelj". Iako su se kasnije razveli, Lili je ostala veoma bliska sa svojom bivšom maćehom, čak i nakon što se ona ponovo udala za čoveka kojeg LilI zove "očuh Dan".

 

@lilyclaireclaire Replying to @Tatum Williams The full story of how i ended up with 7 parents 😧😅 #storytime ♬ original sound - Lily Claire ✨🌙

 

Nažalost, i Lilina majka se razvela od drugog supruga, očuha njene ćerke, ali Lili je odlučila da održi kontakt sa svima njima, živeći naizmenično u četiri različite kuće. Njena bivša maćeha se ponovo udala, dodajući još jednog "roditelja" u Lilinu porodicu. Konačno, njen otac je pronašao novu partnerku koja je bliža Lilinim godinama, zaokružujući broj "roditelja" na sedam.

- Oduvek su me roditelji učili da tretiram svoje očuhe i maćehe kao prave roditelje i zaista imam sjajan odnos sa svima njima. Volim svih sedmoro i svaki put kad dođem u rodni grad, idem u sve njihove kuće - istakla je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Lilin video je postao viralan, prikupivši blizu milion pregleda, a komentari na TikToku su uglavnom pozitivni, izražavajući divljenje i podršku za njen jedinstveni porodični način života.

- To je tako neverovatno i lepo! Tako je divno čuti priču u kojoj su svi roditelji fini i nema drame. Ti si veoma srećna devojka - ređali su se komentari slične sadržine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)