Ispovesti

IMALA SAM AFERU SA ČOVEKOM ZA KOGA NISAM ZNALA DA JE OŽENJEN: 6 godina kasnije, razmišljam da kažem njegovoj ženi

Već šest godina ima grižu savesti, zbog čega želi da sve obelodani.

30.05.2024 22:00

IMALA SAM AFERU SA ČOVEKOM ZA KOGA NISAM ZNALA DA JE OŽENJEN: 6 godina kasnije, razmišljam da kažem njegovoj ženi
Shutterstock

Žena koja je želela da ostane anonimna priznala je na internet forumu da je pre šest godina imala tromesečnu aferu sa muškarcem. Naime, ona je tek kasnije u vezi otkrila da je on oženjen i da očekuje bebu. Sada, nakon šest godina, razmišlja da otkrije istinu njegovoj supruzi.

- Puna tri meseca nisam imala pojma da je on bio oženjen muškarac. Kada sam slučajno saznala da ne samo da ima ženu, već i da će uskoro postati otac, istog trenutka sam prekinula tu aferu. Nedavno sam saznala da je on dobio još jedno dete. Svih ovih godina griža savesti mi ne da mira - započinje ona svoju priču, a o tome je pisao i The Sun.

Shuttertsock

Imala je aferu sa muškarcem koji je krio da je oženjen

Ona je objasnila da nije želela da dodatno optereti njegovu ženu dok je bila trudna.

- U međuvremenu i ja sam nastavila svoj život i sada imam supruga i dete. Međutim nedavno sam saznala da je taj tip kompulsivni lažov i da je varao verenicu i pre samog venčanja, a tek je u braku nastavio da niže afere. Još se osećam krivom što sam dozvolila da takav muškarac prođe bez posledica i želim da njegova supruga sazna kakav je njen muž zaista - objasnila je.

Shutterstock

Sada razmišlja da prizna sve njegovoj ženi

Ipak, mišljenja na internet forumu su bila podeljena. Jedni su smatrali da bi sadašnje otkrivanje istine moglo samo dodatno da povredi ženu, dok su drugi podržali njen osećaj krivice i potrebu za pravdom. Na kraju, žena je odlučila da ne otkrije ništa, jer bi to moglo izazvati potencijalne probleme za njenog sadašnjeg partnera i njihovu ćerku.

Ova priča još jednom podseća na složenost međuljudskih odnosa i dileme sa kojima se suočavaju oni koji su upleteni u tajne veze. Dok jedni smatraju da je istina uvek najbolje rešenje, drugi veruju da neke rane treba ostaviti da zarastu bez dodatnog stvaranja ponovnog bola.

- Ako je taj lik prevarant i kompulsivni lažov, verovatno njegova žena to već i sama zna.

-  Ako nisi želela da kažeš nešto pre šest godina, onda definitivno ne bi trebalo ni sada.

- Ne poričem da je on lažov, ali ostavi to na miru. Samo ćeš olakšati svoju savest i niko ti neće biti zahvalan što ovo otkrivaš sada, napracićeš veću štetu svima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)