Ispovesti

DEČKO ME JE PONIŽAVAO I ISMEVAO MOJ IZGLED NA ODMORU: Ostavila sam ga, a onda se umešala njegova porodica

Umesto uživanja u putovanju sve se završilo rakidom.

01.06.2024 17:16

DEČKO ME JE PONIŽAVAO I ISMEVAO MOJ IZGLED NA ODMORU: Ostavila sam ga, a onda se umešala njegova porodica
Shutterstock

Putovanje sa partnerom često je najbolji test koji pokazuje da li ta veza ima budućnost ili ne. Kako je ispričala na društvenim mrežama jedna devojka koja je insistirala na anonimnosti, ona se žestoko posvađala sa svojim dečkom tokom zajedničkog putovanja na Floridu.

Ponižavanje 

Toliko je bila besna da ga je ostavila, ali i otakazala njegov povratni let kući. A, onda se u sve umešala njegova porodica, piše sajt Buzz Feed.

-  Dečko i ja smo otputovali na odmor u Floridu. Međutim, tokom celog putovanja on je ismejavao moj izgled i upoređivao me sa drugim ženama. Budimo iskreni - žene u Majamiju često izgledaju kao da su upravo sišle sa naslovne strane časopisa. Ja se ne šminkam puno i volim svoj prirodan izgled. Verujem u prihvatanje i ljubav prema sebi, dok je moj dečko očigledno zaluđen ženama koje su izgledale kao manekenke - počela je svoju ispovest ova devojka.

Shutterstock

On je stalno kritikovao njen izgled

Prema njenim rečima on je stalno kritikovao njen izgled i ponižavao je, a kap koja je prelila čušu bio je njegov ispad u restoranu.

- Rekao je da treba da se našminkam malo više, da se obučem provokativnije, da pokažem noge... Besna odbrusila sam mu da ako od mene to očekuje, onda bi on morao da smrša i da uradi nešto sa svojom ćelavošću. Žestoko smo se posvađali, vikao je na mene u restoranu i stalno ponavljao kako ne izgleda tako dobro kao žene oko nas - dodala je ona.

Devojka priznaje da su je njegove reči povredile, a umesto uživanja u odmoru sa čovekom koga voli dobijala je samo kritike zbog svog neprivlačnog izgleda.

- Bila sam povređena, osećala sam njegovo nepoštovanje zbog čega sam ga ostavila, otakazala njegov povratni let kući i sama se vratila u Kaliforniju.  Odbijam da budem sa nekim ko ceni površan izgled umesto istinske veze i poštovanja - poručila je ona.

Međutim, po povratku kući sačekalo je još jedno neprijatno iskustvo.

- Pozvali su me njegovi roditelji, vikali su kako sam njihovog sina ostavila na cedilu i zahtevali da mu platim povratnu kartu. Kao da nije dosta što me je njihov sin vređao već sad moram da slušam i njihove - dodala je ova devojka.

shutterstock.com

Na kraju ga je ostavila i sama se vratila kući

 

Usledili su brojni komentari na nje post.

- Sad je konačno slobodan, pa može da pronađe neku atraktivnu devojku u Majamiju.

- On nije slab, bolestan niti siromašan. ne razumem zašto bi mu ti plaćala kartu, neka je plate njegovi roditelji.

- Sad ti je jasno zašto je on površan, vidiš da ni njegovi roditelji nisu ništa bolji. Budu srećna što si ga se rešila i pronađi nekoga ko će te zaista ceniti - bili su samo neki od komentara na njen post na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)