Brak i veze

PLATIO JE LUKSUZAN ODMOR U ITALIJI, DEVOJKA ODBILA DA SE VRATI KUĆI: Nakon šok vesti, usledio je još jedan zahtev

Mladić nije mogao da veruje šta čuje.

21.04.2024 20:22

PLATIO JE LUKSUZAN ODMOR U ITALIJI, DEVOJKA ODBILA DA SE VRATI KUĆI: Nakon šok vesti, usledio je još jedan zahtev
shutterstock.com

Jedan mladić je odlučio da iznenadi svoju devojku tako što će je odvesti na dvonedeljno putovanje u Italiju, platiti letove i hotele, kako bi ona imala "putovanje bez stresa". Međutim, njegov iznenađujući gest se pretvorio u noćnu moru kada je njegova devojka iznenada odlučila da produži putovanje sama kako bi "pronašla sebe" i "razmislila" o njihovoj vezi.

shutterstock.com

Putovanje je počelo obećavajuće

Kriza na samom kraju putovanja

Sve je išlo savršeno do poslednjeg dana, kada je devojka iznenadila svog dečka odlukom da želi da ostane duže u Italiji - sama. Kako se očekivalo, mladić kaže da se oseća "potpuno iznenađeno" ovom odlukom. Takođe, ona sada očekuje od njega da finansira nastavak njenog putovanja.

-Bio sam povređen i rekao sam joj da ako oseća da joj je potrebno vreme nasamo, onda bi trebalo da bude i finansijski nezavisna tokom ovog produženja svog putovanja. Rekao sam da joj neću platiti novu povratnu kartu kad god odluči da se vrati - napisao je mladić u svojoj anonimnoj ispovesti.

Nakon što je podelio svoju priču na Redit-u, dobio je različite reakcije. Mnogi su podržali njegovu odluku da ne finansira povratak svoje devojke kući, dok su drugi čak predložili da okonča njihovu vezu, opisujući situaciju kao "najcrveniju od svih crvenih zastava".

Shutterstock

Romantično putovanje pretvorilo se u katastrofu

Podrška za mladića

Mnogi korisnici su podržali mladića, navodeći da nije njegova obaveza da finansira odluke njegove devojke. Takođe, postoji sumnja da devojka želi da "pronađe sebe" sa drugim muškarcima, što bi za mnoge bilo jasan znak za kraj veze.

 

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)